12.04.2015. gosotovanje u Jankovcima kod HAŠK Sokola. Od prvih sekundi domaćin preuzeo stvari u svoje ruke. Već u 14. sekundi smo dobili gol, ali na našu sreću prije gola, lopta je bila van terena. Do 5. minute nismo uspjeli izaći iz naših 16 metara. U 13. minuti pritisak domaćina je rezultirao pogotkom za 1:0. Prekid izveden sa desne strane,

domaći igrač sam puca glavom, Reljac brani, ali odbijenu loptu ponovno vraća domaćem igraču koji ih drugom pokušaja zabija glavom. Nakon toga smo se malo otrgnuli pritisku domaćina, ali bez konkretnih prilika, da bi domaćin u 40. minutu udarcem sa 20-ak metara zabio za 2:0. Nas u 1. poluvremenu nigdje, ali prije svega zbog odlične igre i pritiska domaćina. U 2. poluvremenu u 49. min. Gale probija po lijevoj strani i nabacuje u 16-erac, a Velimir glavom smanjuje na 2:1. Tada počimamo mi igrati, a domaćina nigdje. Gol je visio u zraku, ali tada Velimir u 76. minuti zbog vrijeđanja suca dobiva direktni crveni karton. Trener pravi 3 izmjene i pokušava i dalje, ali nakon greške Laze, domaćini zabijaju za 3:1 i tu je priči kraj. Do kraja susreta domaćin je mogao i uvjerljivije pobijediti.

JUNIORI

Igrali su u Gradištu protiv Vrbanje i izgubili sa 4:1.

PIONIRI

Gostovali u Šiškovcima i pobijedili sa 4:2.

LIMAČI

Igrali u B.Gredi i pobijedili sa 4:0.

VETERANI

Igrali u četvrtak u Gradištu protiv Iloka i pobijedili sa 10:0, a danas (ponedjeljak 13.04.2015.) igraju u Vinkovcima protiv Lokomotive. 

Share: