Slavonac je ispao u 1. kolu KUP-a. Utakmica se igrala u Soljanima. Poveli smo golom Velimira iz slobodonog udarca već u 11. minuti. Nakon toga Velimir ponovno pogađa prečku iz slobodnog udarca. Također iz slobodnog udarca Velimira kojeg golman i stativa nekako zaustavljaju zabijamo za 2:0, ali pomoćni sudac Brana nešto maše, tj. dosuđuje prekršaj za domaćina, iako domaćih igrača nije ni bilo u blizini, te glavni sudac poništava gol.

Pred kraj 1. poluvremana domaćin zabija za 1:1. U nastavku utakmice Soljani zabijaju za 2:1, iako je i tome golu prethodila sporna situacija gdje domaći igrač laktom razbija Dari nos, ali za glavnog suca je sve bilo regularno. Pred kraj utakmice Velimir ponovno zabija za 2:2 što je i bio konačan rezultat. Nakon izvođenja kaznenih udaraca Soljani imaju više sreće jer Bule koji je izvodio 9. kazneni udarac nije zabio, a igrač Soljana jeste. Utakmicu je obilježilo loše suđenje, nedostojno za ovakvu utakmicu. Međutim, sve je to dio nogometa (nažalost).

U nedjelu (24.08.2014.) počinje nova sezona. 1. utakmicu igramo u Gradištu protiv Sokola iz Mirkovaca. Utakmica se igra u 17,30 sati.

Share: