Ekipa Slavonca je gostovala u nedjelju 09.05.2010. kod «davljenika» Frankopana iz Rokovaca. Njima je svaki bod velik kao kuća što se i vidjelo u njihovom pristupu utakmici. Na našim igračima se vidjelo da su «izgorili» i potrošili zadnje atome snage u srijedu protiv Nuštra. Slavonac je igrao bez Bijele i Rekija.

Limači Slavonca sa gostovanja u Cerni donose važnu pobjedu

Utakmicu smo otvorili dobro i već u drugoj minuti iz kaznenog udarca koji je napravljen na Švabi, Godanj zabija za 1:0. To je ujedno i bilo sve što smo napravili u cijeloj utakmici. U 23-minuti domaćin iz kornera poravnava rezultat, koji je i ostao do kraja poluvremena. U samom otvaranju drugog dijela, domaćin iz slobodnog udarca zabija za 2:1, te opet u 70-oj minuti na konačnih 3:1. Utakmica za zaborav.

U nedjelju (17.10.2010.) u Gradištu igramo protiv ekipe iz Lipovca u 17,30 sati.

LIMAČI    

Limači su u četvrtak gostovali u Cerni. Igrala su djeca trećeg razreda i mlađa. U ovoj kategoriji imamo 30-ak igrača, te se tražio dres više. Najzaposleniji su bili vezači kopački. Utakmica je bila veoma zanimljiva. Šanse su se redale sa obje strane. U drugom djelu je dogovoreno da igraju sva djeca odjednom, tako da se u pojedinim trenucima nije ni lopta vidjela od djece. Rezultat je ovdje sporedna stvar, a one koje to zanima – Slavonac je pobijedio sa 2:1. Nakon toga se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Naši limači su i tu bili bolji te pobijedili sa 16:6.

PIONIRI

 U subotu, pioniri su igrali protiv ekipe Graničara i odigrali 2:2.

 JUNIORI – odgođena utakmica.

 VETERANI

 Veterani su kao i seniori gostovali u Rokovcima, ali za razliku od njih su pobijedili. U zanimljivoj utakmici veterani Slavonca su pobijedili sa 4:2. To je ujedno i bilo zadnje kolo. Veterani su završili na 6-om mjestu. Večeras (10.05.2010.) igramo prijateljsku utakmicu u noćnom terminu od 19:30 u Bošnjacima.

Leo – budući predsjednik Slavonca

ovako je Jazz izgledao u ranoj mladosti

Share: