rokovci 001.jpg

Slavonac je u nedjelju (29.04.2012.) igrao u Rokovcima protiv Frankopana. Trener je dao priliku igračima koji su do sada manje igrali. Na vrlo lošem i tvrdom terenu koji je bio vrlo težak za igru moglo se samo preskakati igru, jer svaki pokušaj odigravanja kratkih pasova je rezultirao gubljenjem lopte, te se cijela utakmica svela na napucavanja i ispucavanja lopti. U 27. minuti nakon nesporazuma golmana i Buleta, lopta pogađa domaćeg igrača i završava u golu. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao. U drugom dijelu u igru ulaze Braovac i Miro. To se odmah osjetilo u igri, te vršimo pritisak na protivnika, ali domaćin se uspješno brani. Godanj iz slobodnog udarca gađa u sastav vratnice i grede, ali golman brani. Nakon toga Miro sam prima loptu na 10-ak metara, ali puca visoko iznad gola. U 82. minuti Godanj iz prekida zabija za 1:1. Međutim, na samom kraju utakmice Bili nesmotreno ruši domaćeg igrača, te sudac dosuđuje kazneni udarac kojeg domaćin pretvara u gol za pobjedu od 2:1. Utakmica negledljiva i nezanimljiva, jer teren nije omogućavao da se bilo što odigra na način na koji mi to znamo.

            Već u srijedu (02.05.2012.) u Gradištu sa početkom u 17,00 sati veliki i pravi derbi između SLAVONCA  i TOMISLAVA iz Cerne.

JUNIORI, PIONIRI, LIMAČI I PREDLIMAČI

            Sve kategorije su izgubile utakmicu. Juniori 2:0, pioniri 3:0 su izgubili u Gradištu, dok su limači izgubili sa 3:1, a predlimači sa 3:2 u Ivankovu od Bedema.

            Jedinu pobjedu u ovom tjednu su upisali veterani koji su gostovali u Jankovcima i pobijedili sa 3:1.

rokovci 003.jpg
rokovci 002.jpg
Share: