Slavonac je gostovao 12.09.2010. u Vrbanji. Utakmicu smo započeli u nešto izmijenjenom sastavu u odnosu na Cernu. Zadnji je bio Tiho, stoperi Piter i Gipa, veza – Guma, Čaro i Ifa, desni bočni Aca, lijevi Bule, prednji vezni Bijela i špica Braovac. Utakmicu smo dobro otvorili i kontrolirali igru. Ipak, naša stara boljka prekid se ponovno pokazao kao najveći problem.

Vrbanja – Slavonac 2:1

Goran Prkić – Guma strijelac jedinog pogotka

Slobodni udarac i nabac s desne strane sa nekih 35 m gosti pretvaraju u zgoditak glavom. Ipak, mi nastavljamo sa svojom igrom i to rezultira golom Gume u 37-oj minuti. Stvaramo još nekoliko poluprilika, ali rezultat ostaje nepromijenjen do poluvremena. Čim je krenulo drugo poluvrijeme po starom običaju, dobivamo gol. Jednu čistu loptu Piter ne izbija već komplicira i gosti dobivaju aut. Nakon toga i korner, te nakon nekoliko ubacivanja gdje naš golman Poje leti u prazno dobivamo i drugi gol. Tada ponovno lovimo rezultat, vršimo zamjene, ali to je sve rezultiralo sa još 3 «mrtve» prilike za domaćina, koji na našu sreću nisu zabili, tj. golman Poje je odlično reagirao. I  u ovoj utakmici se pokazalo da je ključno otvaranje drugog poluvremena gdje redovito dobivamo gol. Također je nastavljen niz gdje u svakoj utakmici dobivamo po dva gola.

U nedjelju u 16,00 nam dolazi Vupik iz Vukovara.

JUNIORI

Nakon nekoliko odgođenih utakmica zbog ekskurzije juniori su odigrali prvu utakmicu. Gostovali su u Bošnjacima. Domaćin je poveo sa 3:0, ali naši igrači uspijevaju izjednačiti na 3:3. Tada su se polakomili i svi krenuli po pobjedu, što je domaćin iskoristio i zabio nam još 2 gola za konačnih 5:3 za Bošnjake.

Share: