Ekipa N.K. Budućnost iz Šiškovaca je imala čast da odigra prvu noćnu prijateljsku utakmicu sa našim klubom. I za ovu utakmicu se tražila karta više. Sam rezultat i nije toliko bitan (8:2) jer gostujući igrači su bili opčinjeni svjetlošću, te se nisu najbolje snašli. Igralo se opušteno, ali odgovorno. «Hrabri Srđo» je zabio već u trećoj minuti.

Vezna linija na krilima Miće i Mladena koji su zasjenili čak i Godanja, je odigrala nevjerovatno kvalitetno što je rezultiralo i novim pogocima. Proradio je i nedovoljno oporavljeni Iko i zabio gol, ali najveće iznenađenje su 2 pogotka internacionalca Đembe-Đembe. Uglavnom, svi igrači su odigrali jako kvalitetno, te se nadamo da će ovakvu igru ili još bolje ovakav rezultat ponoviti i u nedjelju. Malo umorni Piter smatra da su Šiškovčani dobro i prošli, jer da on nije morao baš taj dan dići na tavan 500 m kukuruza i zakasniti na prvo poluvrijeme, bilo bi još golova. Ipak, to nije bilo dovoljno da se prestigne rekord veterana od 9 golova na jednoj utakmici.

Zadnja trening utakmica pod reflektorima sa Šiškovcima prije strašnog derbija u nedjelju sa Gunjom!

Potišteni Dara Mikulić pokušava, preko kapetana Godanja, smekšati Jazza da ga vrati u ekipu !

Kako je Jazz i najavio, započelo se sa radovima na izgradnji tribina,te odmah preko veze zaposlio svoga dvogodišnjeg sina na izvođenju radova!!!

Keka je čak iz Austrije došao da pogleda ovu povijesnu utakmicu !

Poslije utakmice stručna analiza experata raznih profila

Share: