PRVA UTAKMICA SLAVONCA BEZ GOLA  13.11.2011. N.K. «Slavonac» je gostovao u Vođincima. Po prohladnom vremenu od svega 7 oC, pred oko 100 gledatelja, «Slavonac» je nastupio u slijedećem sastavu: golman Čiro, zadnji red – Tiho, Nikola i Piter, veza – Čaro, Guma i Godanj, bočni – Ifa i Gipa, te u napadu Braovac i Miro.

               Domaćin je krenuo «čvrsto» u svakom duelu, te su nakon svakog dosuđenog prekida opsjedali suca. Prvo poluvrijeme isjeckano prekidima bez nekakve igre, a jedino vrijedno spomena je prilika Mladena sa nekih 12 metara koju domaći vratar bez problema brani i jedan pokušaj sa 40-ak metara Gipe pod prečku koji umalo završava u golu.

               U drugom dijelu odmah na otvaranju poluvremena Miro probija po lijevoj strani i pogađa Čaru u glavu, ali ovaj puca preko gola. Nakon toga Godanj puca, ali vratar je hvata «živu». Nedugo zatim Ifa se nalazi u dobroj prilici, ali puca preko gola, pa Tiho glavom puca pored gola, Miro ima 2 izgledne situacije, ali sve je to bilo jalovo, da bi domaćin u 83. minuti izborio kazneni udarac. Lopta je ubačena sa centra u naš peterac, Čiro ostaje na liniji dok je protivnički igrač prima i fintom izbacuje Tihu i Ifu, nakon čega ga Ifa povlači i sudac dosuđuje kazneni udarac. Ipak, Čiro brani udarac te rezultat ostaje 0:0.

U 60. min. u igru je umjesto Gume ušao Bijela, a u 75. min. Švabo je zamijenio Braovca. Ovim bodom smo povećali prednost nad drugoplasiranim Radničkim na 7 bodova jer je Radnički izgubio od HAŠK-a.

Ovo nam je ujedno i prva utakmica u kojoj nismo postigli zgoditak.

LIMAČI

Limači su u srijedu igrali prijateljsku noćnu utakmicu protiv Graničara iz Županje. Gosti iz Županje su bili ugodno iznenađeni uvjetima (rasvjeta, tribine, lokal, krov …) u Gradištu, te su u više navrati zapitkivali da li su to oni stvarno u Gradištu.

               Tako su se isto osjećali i igrači Graničara koji nisu navikli na rasvjetu i sve ostalo, pa smo iskoristili njihovu impresioniranost gore navedenim, te ih pobijedili sa 3:0.

               Nakon njih su igrali predlimači. Ta utakmica je završila rezultatom 2:2. Nakon završenih utakmica djeca su počašćena jelom i pićem. Bilo je to još jedno ugodno druženje djece i roditelja.

Slijedeće (posljednje) kolo igramo u nedjelju u Gradištu protiv Bošnjaka u 14,00 sati.

Share: