Slavonac je jučer gostovanjem u Kuševcu odigrao svoju prvu utakmicu u novoj ligi pred 50-ak gledatelja od kojih je bilo pola naših navijača i po vrlo jakom vjetru koji je onemogućavao igru. Utakmicu smo odigrali u slijedećem sastavu: Reljanović – golman, Bijela – zadnji, Tiho i Piter – stoperi, Ifa – lijevi bočni, Coca – desni bočni, Godanj, Pero Čolakovac i Gipa u vezi, te Braovac i Vučić u napadu.

            Odmah na početku utakmice se vidjela velika trema naših igrača jer im je ovo prvi nastup u višem rangu. Igrali su u grču tako da su bili neprepoznatljivi. U 20 min. sudac dosuđuje kazneni udarac za domaću ekipu zbog igranja rukom Gipe kojeg domaćin pretvara u vodstvo od 1:0. Do kraja poluvremena Vučić sa svega 5 metara ne uspijeva zabiti, a domaćini su stvarali poluprilike iz prekida.

            U drugom dijelu iz igre izlaze Pero Čolakovac i Vučić, a u igru ulaze Čaro i Švabo. Tada počinjemo igrati našu igru, ali bez pravih prigoda. Na samom kraju utakmice gosti sa lijeve strane ubacuju loptu u naš peterac koju golman kreće da uhvati, ali jak udar vjetra ju jednostavno unosi u gol za konačnih 2:0.

            Prvo poluvrijeme za zaborav, a drugo je pokazalo da  možemo puno bolje, ali moramo zabiti gol.

Već u srijedu 29.08. u 17,30 u Gradištu igramo 2. kolo protiv FEŠK-a iz Feričanaca.

Danas (27.08.2012.) u Gradištu sa početkom od 19,30 veterani igraju prijateljsku utakmicu protiv Bošnjaka.

Share: