U nedjelju 29.08.2010. u Gradištu je gostovala ekipa Zrinskog iz Bošnjaka. Slavonac bez boda u dosadašnja dva gostujuća kola jednostavno je imao imperativ pobjede. Početak utakmice je bio dobar, te Mladen Braovac zabija za 1:0 u 26-oj minuti. Nedugo poslije Ifa ima odličnu priliku, ali je završnica loša. U 36-oj minuti nakon lošeg vratarevog ispucavanja,

Zrinski preko desnog boka probija i poravnavaju rezultat na 1:1. Ovim rezultatom je završilo poluvrijeme. U drugom poluvremenu prava drama. Nakon jednog slobodnog udarca Tiho glavom zabija u 68-oj minuti za 2:1.Ovim golom Tiho postaje vodeći strijelac Slavonca. Tada trener gostujuće ekipe «Jova» utrčava u teren i igrače nagovara da izađu jer je gol navodno postignut iz zaleđa pritom govoreći da izađu na njegovu odgovornost. Nakon početnog nećkanja, gostujući igrači napuštaju teren i prekid traje 8 minuta. Ipak odgovorno vodstvo gostujuće ekipe uspijeva nagovoriti igrače da se vrate u teren, jer su svjesni sankcija koje bi uslijedile zbog ovakvog prekida utakmice. Kada je počela utakmica, trener Zrinskog je isključen, dok su ostali igrači ostali bez sankcija iako su napustili teren. U nastavku utakmice gosti u prvih 10-ak minuta imaju inicijativu, ali bez uspješne završnice, te utakmica završava pobjedom Slavonca 2:1. Žao nam je zbog ovakvog raspleta ove utakmice jer igrači obje ekipe su odigrali korektnu utakmicu. Na tribinama je također bilo zanimljivo kao na snimanju Večernje škole.

Već u srijedu (01.09.) u Gradištu sa početkom u 17,30 igramo odgođenu utakmicu protiv Drenovaca.

PIONIRI

Pioniri pod vodstvom trenera Maria Ivanšića (Gipe) nastavljaju sa pobjedama. U subotu im je «žrtva» bila ekipa iz Šiškovaca. U vrlo zanimljivoj utakmici pioniri Slavonca su pobijedili sa 4:1. Golove su postigli Čolakovac Martin u 12′ za 1:0, Ljubić Josip u 17′ za 2:0, Janković Nikola u 20′ za 3:0, gosti u 37′ smanjuju na 3:1 i Čolakovac Martin svojim drugim golom u 49′ za konačnih 4:1.

VETERANI

Pozivamo sve ljubitelje «vrhunskih usporenih poteza» na utakmicu veterana Slavonca protiv veterana Rokovaca koja će se odigrati danas (30.09.2010.) u 18,30 u Gradištu.


Braovac 1:0              

             Dekanić 2:1

   

Share: