Slavonac je 16.09.2012. igrao u Gradištu protiv Zrinskog iz Jurjevca. Na otvaranju utakmice gosti su konkretniji, te već u 3. min. imaju „zicer“ ali Čiro brani. Nakon toga Švabo prima loptu koju su gostujući igrači vratili golmanu, ali „naravno“ ne zabija. Nedugo zatim gostujući igrač igra rukom, ali sudac to ne vidi, iako su to vidjeli svi igrači i gledatelji. U slijedećoj prilici se našao Pero Čolakovac,

koji odlično vara 2 gostujuća igrača, izlazi sam pred vratara, ali ovaj mu brani. U 33. minuti gosti iz jednog našeg neuspjelog zaleđa zabijaju za 0:1. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao. U drugom dijelu u 52. min. u igru umjesto Pere Čolakovca ulazi Coca, a u 58. min. umjesto Vučića ulazi Bijela. Odmah nakon toga Gipa dobiva 2. žuti i od 59. minute igramo sa igračem manje. U 69. minuti Ifa probija po desnoj strani i ubacuje loptu na koju prvo natrčava Bijela, ali ne zabija, ali ju nakon toga Coca posprema u gol za 1:1. Tada kada smo se nadali vodstvu, gosti u 83. minuti „traljavim“ šutem sa 30-ak metara gdje je lopta odskočila nekoliko puta do gola, ali Čiru je iznenadila i gosti vode sa 2:1. Ipak, ne predajemo se i Ifa u 88. minuti glavom zabija za 2:2. Na našu žalost samo minutu kasnije gosti ponovno daju gol za konačnih 2:3. Čiro je krenuo na loptu pa stao, te ga je gostujući igrač lagano prebacio.

jurjevac 16092012.jpg
20120915_juniori.jpg

JUNIORI – P. PODGAJCI 2:3

Juniori su u subotu igrali protiv P. Podgajaca. Poveli smo golom Dugalića iz kaznenog udarca. Gosti ubrzo daju gol za 1:1. Nakon toga golom Joke odlazimo na 2:1. Odmah na otvaranju drugog dijela, gosti daju gol za 2:2. Nedugo nakon toga gosti dolaze u vodstvo od 3:2  i drže ga do kraja utakmice.

PIONIRI – P. PODGAJCI 5:2

limaci 15092012.jpg

Svoju stariju kategoriju „osvetila“ je mlađa kategorija, tj. pioniri koji su pobijedili sa 5:2.

LIMAČI

Limači su igrali protiv CURICA iz Retkovaca i napokon pobijedili, te su novom treneru Godanju omogućili da osjeti slast prve trenerske pobjede. Limači su pobijedili sa 4:2, a predlimači sa 4:0.

Share: