U subotu, 09.09.2006. N.K. «Slavonac» je pretrpio svoj prvi poraz u novoj sezoni. Izgubio je u gostima od N.K. «Županja ’77» sa 1:0. Ovo je do sada najlošija igra našeg tima. Jednostavno nismo bili prepoznatljivi i nismo igrali onako kako mi znamo i treba da igramo.

Pobijedila nas je i «izubijala» ekipa koja na cijeloj utakmici nije odigrala 5 dodavanja, već je samo nabijala loptu. Svaki njihov start na našeg igrača je bio prekršaj, tj. veoma grub, dok je glavni sudac samo odmahivao rukom, umjesto da je to sankcionirao kartonom. Inače, suđenje nije vrijedno spomena, jer ne možemo reći da nas je sudac direktno oštetio, ali nadamo se da ćemo i u ovoj ligi doživjeti da sude suci koji znaju suditi

Ipak, najviše nam je žao naše mnogobrojne publike koja nas je došla bodriti, a igrači su odigrali ispod svojih minimalnih mogućnosti. Možda je i to jedan od uzroka našeg poraza, jer igrači nisu naviknuti igrati pred nekoliko tisuća navijača, pa su imali tremu.

Meðutim, pravi uzrok našeg poraza je CANAC koji se također nalazio u publici. On je bio i u Vrbanji prošle sezone, te smo tada izgubili 2:1 i sada se to sve ponovilo. Molimo Canca da dolazi samo na domaće utakmice.

Pioniri su nastavili svoj pobjednički niz, te su ekipu N.K. «Županja ’77» pobijedili u gostima sa 10 : 1. Naši igrači su još jednom pokazali svoj talent i naslijeđene gene svojih očeva, koji se ponose svojim sinovima i usputno prepričavaju i uveličavaju svoje nogometne dane. Također je bitno za napomenuti da je sastav pionira bio oslabljen neigranjem nekoliko standardnih igrača koji se već «kale» u juniorima.

Share: