PRVI PORAZ U NOVOJ SEZONI            

Slavonac je u nedjelju (11.09.2011.) gostovao u Soljanima. Odmah na početku utakmice smo nametnuli svoj način igre u u 16. minuti i poveli golom Mladena Braovca. Nekoliko duplih pasova i Mladen izlazi sam na vratara i lagano zabija. Nakon gola nastavljamo sa istom igrom i u 35. minuti Goran Prkić na dodavanje Mire izlazi sam na domaćeg vratara,

ali ulazi u nepotreban dribling gdje mu vratar oduzima loptu. To je i bilo sve do poluvremena. U drugom dijelu u 55. minuti nakon mlakog duela Čare i izgubljene lopte na sredini terena, domaćin zabija za 1:1. Zbog te greške Čare, trener ga izvodi i u igru uvodi Pitera. Očekivali smo tada još bolju igru Slavonca, ali desilo se suprotno. Domaćin u 71. minuti probija po desnoj strani, ubacuje loptu u 16 metara i iz te akcije zabijaju za 2:1. Golu su prethodila 2 nedosuđena faula, te su se publika, igrači i trener obrušili na pomoćnika Gagu koji se pravio da ništa nije bilo. Od te 71. minute više se nije igrao nogomet, jer domaćin se znalački izležavao i glumio ozljede, te mirno priveo utakmicu kraju. Slavonac blijed i neprepoznatljiv. Mnogobrojna publika iz Gradišta razočarana, ali i to je nogomet. Treba biti velik i kada se gubi, a mi to nismo bili. Tražili smo krivce i opravdanja u drugima, a u stvari stvarni uzrok poraza je naša loša igra. Domaćin je više želio pobjedu i zasluženo ju odnio (uz «malu» pomoć Gage).

Nakon utakmice domaćin nam je pripremio čobanac, ali ni to nije moglo proći bez incidenta, jer izgleda da je isti bio previše začinjen tj. ljut, što je utjecalo na sve one koji su ga jeli, pa su i oni postali ljuti. Na kraju, vrlo zanimljiv vikend.

Soljani – Slavonac 2:1

U utorak u Gradištu u 19,00 sati Slavonac igra prijateljsku utakmicu protiv Komletinaca.

Sljedeće kolo koje se igra u subotu gostujemo u Drenovcima u 16,00 sati.

JUNIORI

Juniori su također gostovali u Soljanima. Utakmica je završena sa miroljubivih 0:0. Veliki bod za juniore, za koje nastupaju i pioniri, a znajući da juniori Slavonca godinama nisu donijeli ni bod iz Soljana.

PIONIRI

Pioniri su gostovali u Vrbanji. Ponovno odlična prezentacija našeg nogometa. Već u prvom dijelu Ljubić hat-tricom odvodi Slavonac na visokih 1:3. Do kraja utakmice u listu strijelaca se upisuju Škarica, Blažević i Martin Čolakovac, što je bilo dovoljno za konačnih 1:6.

LIMAČI

Limači su imali svoje prvo gostovanje u Vođincima. Kada su došli u Vođince, tamo ni traga ni glasa ondašnjim limačima. Nakon kraće potrage, saznali smo da su se posvađali trener limača i predsjednik kluba, te je ovaj prvi zabranio dolazak limačima na utakmicu. Epilog svega su prvi bodovi za limače (0:3), ali i prvi bodovi za Slavonac uopće koje je ovaj klub odnio za «zelenim stolom».

VETERANI

Veterani danas u 17,30 igraju u Cerni protiv Tomislava.

Share: