U nedjelju, 13.06.11. odigran je derbi kola Jadran-Bedem u direktnoj borbi za prvo mjesto koji je završen rezultatom 1:1. U korektnoj utakmici Jadran je u prvom poluvremenu pružio daleko više od Bedema, propustio jednu 100% šansu i preko Crnova došao do vodstva 1:0. Odlična ekipa Gunje sa napadačkim trojcem Alić-Crnov-Alić djelovala je daleko bolje, konkretnije i opasnije od pospanog Bedema.

Međutim, u drugom poluvremenu, pada ritam kod obje ekipe, a Bedem uspijeva izjednačiti i to je bio kraj. Do kraja je ostala još samo jedna utakmica i po svemu sudeći Bedem će biti prvak, ali gledajući utakmicu protiv Slavonca i Jadrana ostaje utisak da Bedem ne briljira i može se reći da je to pretanko za prvaka.

Slavonac je u gostima protiv Retkovaca pretrpio teški poraz, a uzrok leži u činjenici što nam je nakon crvenog kartona  isključen vratar, a na gol je stao mladi Bres te je nastala idealna pozicija da se desi ovakva katastrofa. U nedjelju se igra zadnje kolo a dolazi Jadran iz Gunje. Vrijedi doći i pogledati spomenuti trojac napadača u borbi protiv naših veprova.

Još jedno kolo !

Share: