15.01.2012. godine su započele pripreme i održana skupština kluba. Predsjednik kluba Branko Dretvić – Jazz je istaknuo slijedeće: godinu smo završili na 1. mjestu sa 10 bodova više od drugoplasirane ekipe. Cilj nam je ostati prvi. Rad sa svim kategorijama je jako dobar, te imamo 5 trenera. Svima su omogućeni gotovo idealni uvjeti za rad, te je na igračima da daju svoj maximum. Što se tiče igračkog kadra, tu neće biti nikakvih promjena.

Jazz na probi u Barceloni – kao zamjena za “umornog” Messija ili kao generalni menadžer???

To će ostati velika misterija!

Ili će možda prodati kojeg Veprusinu iz Slavonca?

Jazz je boravio u Barceloni na poziv predsjednika Barce te su dogovorili uzvratni posjet, znači Barca uskoro u Gradištu !!!Vezano uz investicije istaknuto je da je završen krov koji je koštao 480.000 kn. Dužni smo još 200.000 kn za krov. Potrebno je još kupiti sjedalice za tribine i to bi bio kraj ove investicije. Nakon toga planiramo riješiti navodnjavanje.

Cilj ove sezone je da se uspije ishoditi dozvola za igranje noćnih utakmica, jer je rasvjeta dodatno pojačana, a smatramo da bi noćne utakmice dodatno pobudile interes za naše utakmice. Također je ove godine u planu i turnir limača.

Share: