28.08.2011. igrači Slavonca su gostovali u Privlaci. Nakon pobjede u prva dva kola, očekivanja su bila velika, te je stoga i publika došla u velikom broju podržati igrače. U samom sastavu nikakvih iznenađenja, tj. nastupio je isti sastav kao i prošlo kolo. Sudac je dao znak za početak igre i već smo zabili gol. U 30. sekundi Braovac je zabio za 0:1. Domaćin je izveo centar, mi smo im oduzeli loptu i Bres na nabacivanje Godanja u 2. min. zabija za 0:2, a u 5. min. Guma zabija za 0:3.

Zanimljiva je bila i reakcija publike koji su kasnili na utakmicu 5. minuta, koji nikako nisu mogli da vjeruju da je već 0:3, jer nisu vidjeli golove pa su mislili da je sve to zafrkancija. Međutim, tada na scenu stupa Miro i zabija prvo za 0:4 u 15. min., te odmah u 18. min za 0:5. Do kraja poluvremena Gipa povećava vodstvo u 33 min. na 0:6. Svi u nevjerici, šalju se SMS-ovi, zovu se prijatelji….

U drugom dijelu iz igre izlaze Braovac, Bres, Godanj, Ifa i Guma, a u igru ulaze; Piter, Kutro, Aca, Božić i Čaro. Očekujemo još veći pritisak i još više golova, kad ono skoro pa ništa. Božić u 58. min. zabija za 0:7, a domaćin nam zabija i smanjuje na 1:7, da bi konačnih 1:8 postigao Bijela u 81. min.. Do dugo u noć smo listali arhivu Slavonca da pronađemo neki sličan rezultat, te smo pronašli da smo u sezoni 2005/2006 pod vodstvom velikog nogometnog maga Leutarevića pobijedili Račinovce, ali u Gradištu sa 8:1.

Slavonac ovom pobjedom dijeli prvo mjesto sa ekipom Radnički iz Vukovara, a upravo protiv njih u Gradištu igra u nedjelju u 17,00 sati u Gradištu.

 Već u srijedu (31.08.) u 17,30 sati u Gunji, Slavonac igra protiv istoimenog kluba KUP utakmicu.

  PIONIRI

 Pioniri su u subotu počeli sezonu. Prvo kolo su igrali protiv Šiškovaca. Unatoč mnogobrojnim prilikama, utakmica je završena sa miroljubivih 0:0. Treba istaknuti da je čak 10 igrača iz prošlog saziva pionira preraslo ovu kategoriju.

Slavonac iz 1947. – godina osnutka kluba

Share: