Danas je Slavonac ugostio ekipu Sladorane iz Županje. 350 gledatelja je očekivalo pravi derbi. Utakmicu smo započeli dobro jer već u 11. minuti dolazimo u prednost iz jedanaesterca koji je zabio Mladen Braovac. U vrlo dobroj prilici se našao i Marac, ali golman brani njegov udarac. Gosti su u prvom poluvremenu djelovali bezopasno. U drugom dijelu Sladorana se nameće igrom, ali bez

konkretnih prilika. Pred kraj utakmice stvaramo dvije odlične prigode u kojoj se prvo nalazi Švabo, ali ne zabija, a nakon toga i Pero Čolakovac, ali ni ta prigoda nije realizirana. I tada dolazi 90. minuta. Gosti imaju korner i prvo pogađaju vratnicu, a odbijenu loptu nam pospremaju u gol za konačnih 1:1. Bili smo bolji u prvom dijelu, a gosti u drugom, i umjesto da smo pred kraj utakmice zabili gol ili dva, na kraju smo ga primili kao i u prijašnjim utakmicama u posljednjim sekundama utakmice. Na kraju bodom nezadovoljni i mi i oni. Postavalja se neminovno pitanje: MOŽEMO LI MI KOGA POBIJEDITI?

sladorana_1.jpg
sladorana_2.jpg

Već u srijedu igramo u Nuštru protiv istoimenog domaćina.

LIMAČI

08.09.2012. limači su gostovali u Privlaci i izgubili sa 5:1. Trener Godanj još nije okusio slast pobjede u ovoj kategoriji. Jedini gol je postigao Božić. Nakon limača nastupili su predlimači koji nastavljaju prošlogodišnji niz pobjeda i pobjeđuju vršnjake iz Privlake sa 2:0. Golove su postigli Dino Godanj i Gabriel Dretvić.

PIONIRI

Pioniri su početak sezone otvorili porazom. U Gradištu su ugostili ekipu iz B.Grede koji su nas pobijedili sa 5:1. Gol za Slavonac je postigao Matej Anić.

JUNIORI

Još jedan debi na trenerskom klupi Slavonca. Perica Bijeljić je novi trener juniora. Prvo kolo smo u Gradištu igrali protiv ekipe iz Račinovaca. Već u 10. minuti gosti su vodili sa 3:0, da bi se na poluvrijeme otišlo sa 4:1 za goste. U drugom dijelu TRENER sa nekoliko mudrih izmjena donosi preokret, te utakmica završava sa 4:4, iako smo uz malo sportske sreće mogli i više. Golove su postigli; Janović Nikola za 1:3, Dugalić Josip za 2:4, 3:4 i Pero Čolakovac za konačnih 4:4.

Share: