31.10.2010. u Gradištu smo igrali protiv Vođinaca. Ni u ovome kolu nismo bili kompletni jer nismo mogli računati na Gipu, Tihu i Prkića zbog kartona, te ozlijeđenog Godanja. Sva četvorica su inače dio početnih 11.

                Igrali smo u sastavu: Poje-golman, Bijela – zadnji, Piter i Aca stoperi, vezna linija – Čaro, Mladen i Ifa, lijevo – Bres, desno – Bili, špice – Reki i  Šimunović.

                Odmah na otvaranju utakmice Reki je imao odličnu prigodu, ali nije zabio. Do kraja poluvremena imali smo nekoliko prigoda, ali rezultat se nije mijenjao. Početkom drugog poluvremena, sudac Ratkić daje drugi žuti Mladenu, te smo ostali sa igračem manje. Tada se utakmica otvara na obje strane, te i jedna i druga ekipa stvaraju odlične prigode, ali rezultat do kraja utakmice ostaje isti. Najveću prigodu je imao Ifa koji je pogodio vratnicu, te se lopta odbila u drugu vratnicu, ali nije htjela u gol. Ponovno smo iskartonirani maximalno, tako da ni za slijedeću utakmicu nećemo imati igrača. Inače, u Gradištu je dovoljno pomisliti nešto loše i dobiti karton. U posljednje tri utakmice smo dobili 17 kartona, od čega i dva crvena, a da nismo ni napravili pravi faul. A opet, tko smo mi da o tome pričamo, pa valjda suci znaju i imaju jednake kriterije za sve. Naravno, mi u to uopće na sumnjamo.

JUNIORI

U subotu su odličnom igrom na domaćem terenu pobijedili ekipu Županje 77 (Šlajs) sa 3:0.

VETERANI             

                 Još u prošli ponedjeljak su igrali protiv Dilja u Vinkovcima. Ponovno bez golmana, ali ponovno pobjeda u gostima. Utakmica je završila rezultatom 4:3 za Slavonac.

RASPORED UTAKMICA ZA OVAJ TJEDAN

Seniori – Gradište, 03.11. srijeda, 17,00 prijateljska utakmica protiv Graničara (noćna utakmica)

VETERANI – Gradište,  04.11. četvrtak u 17,00 protiv Rokovaca.

Share: