U nedjelju, 06.11.11. odigrano je 13. kolo, gost je bio Lipovac, pobijedio je naravno Slavonac sa 3:0. Slavonac u ovoj sezoni stvarno djeluje impresivno, i doslovce drobi sve pred sobom. Ovdje se ne radi samo o par utakmica, nego o nizu kao kontinuitetu, gdje Slavonac ubjedljivo i impresivno igra i pobjeđuje, bilo kod kuće ili u gostima. Neki analitičari smatraju da je ovo najzrelija i najbolja igra Slavonca u zadnjih 10-ak godina.

Najbolji indikator ovoj tezi je omjer datih i primljenih golova (41:9). Sama utakmica vrvila je neiskorištenim šansama Slavonca (moramo pohvaliti odličnog vratara gostiju), da bi tek pred kraj poluvremena (u 42. min) Braovac načeo mrežu gostiju. U drugom poluvremenu dominacija Slavonca i opet odlična kombinacija, povratna i Ifa sa 20-ak metara precizno traži nebranjeni dio mreže i pogađa (63. min.). Gosti su tek povremenim izletima “ozbiljno prijetili” što je izazvalo dosta uzbuđenja ali samo na njihovoj klupi. U 90. minuti Tiho zabija za konačnih 3:0. Gledatelji su često puta pljeskom nagrađivali dobre kombinacije i poteze, ali zbilo se nešto interesantno. Zbog novopostavljenog krova na tribinama svaki pljesak odzvanjao je višestruko jače, tako da novi krov osim osnovne funkcije djeluje i kao multiplikator pljeska navijača.

JUNIORI

Juniori su u subotu u Gradištu odigrali zaostalu utakmicu protiv Drenovaca i izgubili sa visokih 5:1. To je ujedno i drugi poraz juniora u ovom djelu sezone koju su završili na 5. mjestu.

PIONIRI

Pioniri su gostovali u Štitaru i izgubili. Očekivanja su bila puno veća jer Štitar je predzadnja ekipa na tablici. Iako smo vodili sa 3:1, na kraju smo izgubili sa 4:3. Ovo je ujedno i zadnja utakmica u ovom dijelu sezone, na kraju su završili na 6. mjestu.

LIMAČI

Limačima je sezona završila prošlo kolo. Ovo im je prva sezona natjecanja, te se nakon 9 odigranih utakmica nalaze na 9. mjestu. Prijateljsku utakmicu protiv limača Graničara igraju u srijedu (9.11.2011.) u Gradištu sa početkom u 19,30 sati.

Share: