U nedjelju, 24.05.09. Slavonac je odigrao najljepšu utakmicu sezone i zasluženo pobijedio izuzetno žilavu ekipu Mladosti iz Antina. Slavonac, po starom dobrom običaju, zabija prvi gol u prvih pet minuta za vodstvo 1:0, strijelac tko će ako neće Frček ili Nesek (ovaj puta Frček). Zaslužni za ovako dobru igru Slavonca su sigurno i gosti iz Antina, koji su potvrdili da su najbolja

ekipa lige na gostovanjima. Na obje strane redale su se odlične šanse i proigravanja. Zbog ozljede Bata je napustio teren već u prvih pet minuta a ušao je od sunca iscrpljeni Bojan koji je pružio odličnu partiju. Svi igrači Slavonca su pružili odličnu igru tako da ne možemo nekoga posebno istaknuti. Ova ekipa je dostigla u igri svoj optimum i šteta je što prvenstvo završava za dva kola. U drugom poluvremenu Frček ponovo zabija za 2:0 i gledatelji su već pomislili da je utakmica gotova. Međutim Antin pokazuje zašto je najbolja gostujuća ekipa, igra i dalje ekstremno opasno, gledano geometrijski jako okomito i sa 3-4 napadača te zadaje dosta problema našoj ekipi. Iz jedne akcije iznudili su prekršaj na 20-ak metara i iz slobodnjaka čiste paukovu mrežu i smanjuju na 2:1. Utakmica je ponovo ušla u neizvjesnost a šanse su se redale kako na jednoj tako i na drugoj strani, ali je Slavonac uspio privesti utakmicu kraju. Na začelju se i dalje vodi ogorčena borba za opstanak u ligi. Previše je opcija u igri tako da ćemo za iduće kolo potražiti vrhunskog teoretičara analitičke statistike da pojasni našim posjetiteljima sve moguće varijante i podvarijante završetka lige. U II ŽNL -Županja završnica će biti kao Bundes ligi, ostala su još dva kola i do zadnje sekunde se neće znati koja će ekipa u elitniji rang natjecanja. Borba se vodi između Vrbanje i Babine grede. Jedan interesantan podatak, na tribinama je primijećeno nekoliko naših reprezentativaca kao i vrhunskih svjetskih igrača i menadžera, nije jasno kojim su povodom došli, a nagađa se da su došli vidjeti naš teren, navodno bi reprezentacija Hrvatske u Gradištu uskoro mogla odigrati prijateljsku utakmicu.

Slavonac – Antin 2:1 – slavlje nakon zgoditka

Kranjčar i Eduardo su u svađi i više ne pričajuDa li je Rummenigge novi menadžer Kranjčara?

Eduardo je u poluvremenu promijenio dres a morao je smirivatiopuštenog Gattusa koji je cijelu utakmicu uzvikivao “Žuja je zakon”

Modrić u društvu menadžera više ne komunicira sa suigračima

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Share: