27.08.2017. Slavonac je u Gradištu pobijedio Zrinski iz Bošnjaka sa 5:3. Svi koji nisu bili mogu samo žaliti što nisu bili, ali to nikada neće moći nadoknaditi.

Na semaforu temperatura 41 stupanj. Gosti već iz prvog kornera dolaze do vodstva. Igrala se 3. minuta 0:1. U 12. minuti novi korner i ponovno gol za 0:2. Nakon toga gosti još jednom izlaze sami pred našeg golmana, ali ne zabijaju. Nakon toga se budimo. U 40. minuti Hodak lijevom nogom pogađa tik uz lijevu golmanovu vratnicu za 1;2. U 43. minuti Ifa nabacuje loptu sa desne strane koju Šimo odlično prima na grudi i izlazi sam pred golmana i zabija za 2:2 što je ujedno i rezultat poluvremena. Odmah na otvaranju zabijamo gol za 3:2, ali ga suci poništavaju zbog zaleđa. U 53. minuti kontra gostiju, golman Josip pravi prekršaj na 18 metara i dobiva direktni crveni karton. U igru ulazi 2. vratar Drmić, a i iz igre izlazi Šimo. Slobodni udarac odlazi preko gola. U 63. minuti novi korener za goste i novi gol za 2:3. Sva tri gola smo dobili iz kornera. Nakon toga gosti ponovno izlaze sami pred našeg vratara, ali Drmić brani. I to je bilo to od gostiju. Već u 65. minuti Velimir zabija za 3:3. Na terenu je tada izgledalo kao da mi imamo igrača više. U 75. minuti odlično ubacivanje sa desne strane i Gale glavom zabija za 4:3. Odmah u slijedećoj akciji odlična prigoda. Probijamo po lijevoj strani i povratna lopta na koju natrčava Eraković i odlično puca, ali lopta pogađa vratara u glavu. U 85. minuti Hodak uzima loptu i sam prelazi nekoliko igrača i zabija za 5:3. U 86. minuti iz igre izlazi Eraković i ulazi Aca. u 87. uz ovacije izlazi Hodak, a ulazi Darko Mikinac. U 89. minuti Velimir izlazi sam pred vratara i pokušava ga pretrčati, ali mu ovaj hvata loptu.  U 90. iz igre izlazi Velimir, a ulazi Blažević. 

Slijedeće kolo igramo već u srijedu u 17,00 u Nuštru, a u nedjelju ponovno gostovanje i to u Iloku. 

Svi oni koji nisu bili zadovoljni današnjom utakmicom, već sutra mogu u 18,30 pogledati veterane koji igraju u Gradištu protiv Nijemaca.

Share: