Igrači Slavonca su danas (19.10.2014.) u Gradištu igrali protiv Budućnosti iz Šiškovaca. Vrlo teška utakmica jer svi ljubitelji Slavonca su već upisali bodove, dok rasterećeni gosti nisu imali što izgubiti. Ipak, već u 9. minuti Godanj preciznim udarcem pogađa tik uz vratnicu za 1:0. Nakon toga blijeda igra obje ekipe bez nekih većih prigoda.

U drugom dijelu u 51. min. Marko Mioć je pokazao da je naučio izvesti poznati gradištanski udarac “preko noge” i tako dok su gosti pomislili kako mu je lopta otišla preko noge i završila u golu, svi mi poznavatelji nogometa smo znali da to nije bilo slučajno, već je to bio dobro odmjeren i neobranjiv udarac za konačnih 2:0. Velimir je imao 100%-tnu priliku, ali pošto su to “njegovi” namjerno je promašio. Gost dobar, ali nedovoljno da ugrozi Slavonac. U 80.min. Lazo dobiva 2 žuti, tj. crveni karton, a u igru je ušao u 70. minuti. Gosti nakon utakmice ostaju bez trenera, jer smatra njihova uprava, “ako nismo mogli pobijediti Slavonac, koga ćemo onda pobijediti!!??” 

Slijedeće kolo igramo protiv Privlake ponovno u Gradištu. Utakmica počinje u 14,00 sati.

JUNIORI su sa Slavonijom iz Soljana u Gradištu odigrali odličnu utakmicu. Rezultat je bio 1:1. 

PIONIRI su pobijedili sa visokih 12:0 goste iz Soljana.

LIMAČI su nastavili negativan niz i izgubili u Gradištu od Bedema iz Ivankova sa 4:1.

VETERANI su u srijedu igrali protiv Croatie iz N. Jankovaca i pobijedili sa 6:1. Sutra (ponedjeljak) gostuju u Nuštru. Utakmica se igra u 17,30 sati.

Share: