Slavonac je 25.08.2013. odigrao prvu domaću utakmicu u novoj-staroj ligi. Pokušali smo nešto novo, tj. igrali smo sa 3 špice, ali nam se to na kraju razbilo o glavu. Gosti su već u 10. min. nakon kornera zabili za 0:1. Inače gostujući igrači su bili u prosjeku za glavu viši od naših najviših igrača, te je svaki prekid bio od njihove strane opasan za nas, a mi smo iz prekida bili bezopasni. Nakon zabijenog gola, gosti se mudro povlače i brane,

a mi nismo pronašli način kako da zabijemo gol. U drugom dijelu slična priča, ali gosti savršeno igraju kontre, te nam u 65. min. daju gol za 0:2, da bi već u 71. min. iz nove kontre bilo visokih 0:3. Publika u šoku, ali ne i igrači. U 75. min. nakon igranja rukom gostujućeg igrača, sudac pokazuje na 11 metara, te Velimir smanjuje na 1:3. U 81. min. Nikola Prkić odličnim udarcem sa 20-m zabija za 2:3. Tada igrači daju sve od sebe, stvaraju dodatni pritisak, ali lopta neće u gol, da bi gosti u 88. godini istrčali još jednu kontru i zabili za konačnih 2:4.

Već u srijedu igramo u Rokovcima, a u nedjelju je u Gradištu vječiti derbi – SLAVONAC-TOMISLAV Cerna.

Danas (ponedjeljak) juniori u 17,00 sati u Gradištu igraju polu-finale kupa protiv P. Podgajaca. Nakon te utakmice igraju prijateljsku utakmicu veterani Slavonca i Štitara -oko 19,00 sati.

U subotu su sezonu počeli i limači. Igrali su u Gradištu protiv Privlake i izgubili sa 0:2.

Share: