SLAVONAC DRAKONSKI KAŽNJEN

NK «Slavonac» Gradište i igrači su zbog incidenta u prošlom kolu kojeg su igrali u Gradištu protiv Zrinskog iz Jurjevca, kažnjeni kako je navedeno u daljnjem tekstu:

  1. kažnjava se igrač Mario Ivanšić na osnovu članka 20 i 52 DP HNS zabranom nastupa na 6 (šest) utakmica jer je isključen na utakmici 6. kola Slavonac-Zrinski (J) zbog dvije javne opomene, a nakon toga sucu u više navrata psovao,
  1. kažnjava se igrač Denis Blaževac na osnovu članka 52. stavak B DP HNS zabranom nastupa u trajanju od 6 (šest) mjeseci jer je na utakmici 6. kola Slavonac – Zrinski (J) nakon isključenja igrača Maria Ivašića sucu oduzeo kartone, te ih bacio prema klupi za pričuvne igrače gostujuće momčadi.
  1. kažnjava se trener NK Slavonac Dražen Ilić na osnovu članka 58 DPHNS zabranom obnašanja dužnosti u nogometu od 1 (jedne) godine jer je poslije utakmice 6. kola Slavonac – Zrinski (J) ušao iz gledališta u teren za igru i udario šakom suca utakmice, te ga teže ozlijedio, a da redarska služba pri tome nije reagirala, te istog spriječila,
  1. kažnjava se NK Slavonac Gradište temeljem članka 67. DP HNS novčanom kaznom u iznosu od 5.000,00 kn zbog slabe organizacije utakmice 6. kola Slavonac-Zrinski (J), gdje je nakon utakmice trener ušao u teren za igru i udario šakom suca utakmice, te ga teže ozlijedio, a da redarska služba pri tome nije reagirala, te istog spriječila.

Odluka nije konačna, jer smo protiv iste uložili ŽALBU.

Također, napominjemo da osuđujemo ispad naših igrača i trenera jer su ovim postupcima nanijeli nepopravljivu štetu ugledu kluba.  

Predsjednik kluba:

Branko Dretvić

Share: