Sinoć, u srijedu 08.11.2006. seniorska ekipa na trening utakmici pobijedila je veterane Graničara iz Županje sa 4:1. Veterani Graničara su prvi zabili gol, a to je sigurno naljutilo naše nogometne vedete, te su pospremili 4 gola u njihovu mrežu. Utakmica je igrana pod reflektorima što svakako nije odgovaralo ekipi veterana nenaviklih na noćne utakmice.

Polako se razmišlja da prvenstvene utakmice seniori igraju u noćnom terminu pod reflektorima, jer sve utakmice igrane naveče su pobijedili uz odličnu igru.

Treba napomenuti da je utakmicu snimala i Vinkovačka televizija, a bit će emitirana u sljedećih nekoliko dana, o čemu ćete biti na vrijeme obaviješteni. Prije utakmice za VTV intervjue su dali: predsjednik kluba Branko Dretvić-Jazz, kapetan ekipe Mirko Godanj i trener Zvonko Rohaček. Iznenađeni odličnom igrom naših majstora baluna snimatelji Vinkovačke televizije rekli su da će golove i najbolje dijelove utakmice obavezno objaviti na EUROSPORT-u. Uznemiren ovom činjenicom predsjednik Jazz je izjavio da će pokušati po svaku cijenu spriječiti emitiranje snimke na EUROSPORT-u strahujući od masovnog odlaska igrača u inozemstvo.

Korner   

Osvajanje prostora

Za utakmicu se tražila karta više!

Trener Bili, te njegova desna i lijeva ruka u Gundincima-Dara i Nikola 

Za vrijeme utakmice Šargija, Bres i Slave su osnovali menadžersku tvrtku “Samba” koja će se baviti transferom nogometaša u inozemstvo. Na utakmici su snimali potencijalne kandidate za potpis ugovora. Trenutno su u mogućnosti plasirati nogometaše na gladno nogometno tržište Japana i Koreje (preduvjet je znanje japanskog jezika).

Share: