U subotu, 10.03.07. Slavonac je odigrao prijateljsku utakmicu sa jakom Njemačkom (3. na zadnjem SP). Na kraju je rezultat bio 1:2, a Gol je postigao Ifa. Slavonac bi i bolje odigrao utakmicu ali miris Maćinog kotlića omamio je naše igrače. Kod rezultata 1:1 Reki je bio u gol šansi ali Mića (kao pomoćni sudac) “nešto” je sugerirao glavnom sucu koji je dosudio zaleđe.

Mića uvrijeđen zbog prigovora publike i igrača ne pojavljuje se niti na svečanoj večeri gdje se uživalo u Maćinom kotliću. Bili Jr. ovaj put nije zatresao mrežu protivnika a razloge možemo tražiti u tome što je Jazz (predsjednik kluba) izostao iz igre (šuljao se oko Maćinog kotlića). Publika (Mario Blažević i Validžić) nakon slavlja pojavili su se na utakmici donijevši sa sobom pečeni but kao predjelo za uzvanike. Iako u protokolu nije bila predviđena večera za Švabe, oni su na kraju očistili Maćin kotlić zajedno sa našim gladnim Veprovima.

U njedjelju, 11.03.07. pioniri su pobijedlii Sladoranu sa 2:1, a golove je postigao Prkić (Ćita), te je trener Džaja uspješno startao pred početak prvenstva. Juniori su takođe igrali sa Sladoranom, a rezultat je bio 2:2. Golove je potigao Vučić (Vučko). Menadžer juniora Slavko Mikulić imao je dosta problema prije početka utakmice da nagreca 11 sposobnih igrača, te da počne utakmicu. Tijekom utakmice uspio je uloviti još 2-3 igrača iz publike tako da je kvalitetno popunio i rezervnu klupu. Tijekom cijele utakmice stručni stožer je pojačao sa velikim strategom Joe Paradajzom koji je svojim mudrim savjetima uvelike pridonio ovom povoljnom rezultatu.

Share: