U zadnjoj utakmici prvenstva 2006/07. na domaćem terenu, Slavonac je u maestralnom stilu, pobjedom 7:0 protiv Račinovaca osvojio 3. mjesto. Gledalište je uzbuđeno pljeskalo na mnogobrojne super poteze i matne kombinacije naših igrača. Mladen Braovac postigao je hack-trick, Reki zabio 2 gola, Iko 1 i Bili Jr. 1. Reša po starom dobrom običaju uvijek sa mora dolazi na zadnju utakmicu, a da tako ostane pobrinuo se predsjednik

Jazz koji je iznajmio helikopter, tako da se Reša spustio na travnjak helikopterom dok su se ekipe zagrijavale, što je vjerojatno ostavilo dojam na goste koji se nisu mogli načuditi hirovitosti Slavončeve mašinerije. Bila je to prava utakmica za guštanje. Mnogobrojni navijači su u miru mogli pijuckati svoj martini u lokalu kluba u poluvremenu utakmice, jer rezultat je već bio 5:0. Drugo poluvrijeme iskorišteno je za egzibicije i mađioničarske trikove sa nogometnom loptom. Džemba-Džemba je stigao sa Kantride, ali premoren napornim treninzima nije sudjelovao u igri nego je dijelio autograme mnogobrojnim navijačicama. 
Zvona se nakon dugog izbivanja i operacije meniskusa vratio na teren i još je brži nego prije, kaže meniskusi su ga prije ustvari samo žuljali i nje uspijevao postići svoju prirodnu brzinu. Braovac je zabio “samo” tri gola i djeluje jako moćno kada igra bliže golu. Reki standardna priča, zabija i zabija. Iko kao da se probudio iz zimskog sna te je pakirao i zabijao. Ifa polako odrasta u moćnog veznjaka. Sara je dijelo lopte i šakom i nogom. Ćaro imao strahovit ubačaj u stilu Ćorluke, sprint 60-ak metara i povratna lopta koju ne možeš promašiti. Joker robustan i moćan, momak je stvarno napredovao. Srdjo poznati nogometni pijanist uživao u lucidnosti ovakve utakmice. Čobi izmamio uzdahe i frenetičan pljesak publike odličnim ulaskom i dirigiranom loptom u dalji kut, zamalo gol. Piksi suvereno kontrolira sve. Rezultat govori u kakvom je stilu branio Faš. 
Rezerve su redom odradile postavljene ciljeve trenera Rohačeka, pa tako Bili Jr. odmah po ulasku u svom stilu zabija odličan gol. Dado ulazi i zabija gol ali iz zaleđa. Reša vjerojatno zbog klimatskih promjena u zračnim duelima odnosi pobjedu ali padom na zemlju doživljava dva tilta. Piter iako povrijeđen u jednom trenutku uspijeva razgrnuti 6 igrača oko sebe. Već tradicionalni turnir u stolnom nogometu na kraju nogometne sezone osvojio je Šargija koji je u finalu u izuzetno dramatičnoj borbi dobio sa 2:1 ozlijeđenog Godanja. U poluvremenu utakmice Jazz je, zadovoljan rezultatom, telefonirao pizzeriju “Lambada” koji nakon utakmice donose klopu za gladne veprove i publiku. Zadnje kolo igramo u nedjelju 10.06.2007. u Šiškovcima.

Share: