Slavonac je proljetni dio sezone u nedjelju, 18.03.07. protiv ekipe iz Strošinaca otvorio glatkom pobjedom sa 3:0. Iako oslabljen zbog neigranja Ike Parlova Slavonac u prvom poluvremenu pravi nekoliko izglednih prilika ali lopta završava pored same vratnice nemoćnog golmana. Strošinčani isto tako uzvraćaju sa par izglednih prilika, ali hladnokrvni Faš izvlači nemoguću poziciju i spašava gol.

Nakon tog naši su se naljutili i ubrzo Braovac pravovremenim utrčavanjem na pas Rekija precizno cilja i pogađa za 1:0. Uporni Joker i Reki presingom iznuđuju slobodni udarac sa ruba šesnaesterca, a Godanj laserskom preciznošću gađa dalji kut u same rašlje. Paučina je skinuta sa gola što je odličan znak za nastavak sezone. 

U drugom poluvremenu Rohaček mijenja par igrača i pojačava se pritisak na goste, a Reki odličnom bombom sa 30-ak metara pogađa za 3:0. Sve u svemu sama igra nije bila briljantna ali na momente je ekipa vršila pritisak i stvarala dobre akcije. Pobjedi se ne treba gledati u zube, zato dečki idemo dalje. Iduće kolo gostujemo na uvijek užarenom terenu u Štitaru. Napominjemo da smo zadnje dvije godine Štitarčane tamo polupali ko lončiće i uzeli svih 6 bodova, i ništa ne govori da će ovaj put biti drugačije. Zato pravac Štitar po tri boda.

Share: