U vremenu od 6-10.01.2010. godine u Županji je Udruga Prva nogometna lopta organizirala drugo dvoransko prvenstvo nogometnog središta Županja u malom nogometu. Sudjelovalo je 17 ekipa. Jedino nije došla ekipa Sloge iz Štitara. Klubovi su podijeljeni u 4 skupine. Slavonac je igrao u skupini sa Strošincima, Šiškovcima, Soljanima i Vrbanjom te ih sve pobijedio.

U četvrtfinalu smo igrali i pobijedili sa 3-2 ekipu iz Bošnjaka koja je prije toga iz daljnjeg natjecanja izbacila Graničar. Vrbanja je u četvrtfinalu pobijedila Županju ’77 te smo sa njima igrali u polufinalu i pobijedili ih sa 6-0. U finalu smo igrali sa Cernom, a rezultat je bio 1-0. Odigrali smo 7 utakmica i svih 7 pobijedili. To je samo nastavak duge tradicije kvalitetnog igranja malog nogometa u Gradištu. Treće mjesto na turniru je osvojila Vrbanja koja je boljim izvođenjem kaznenih udaraca pobijedila Gunju. Bitno je za napomenuti da je igrač Slavonca Reki proglašen za najboljeg igrača turnira.

Samo nekoliko dana prije završen je i Božićni turnir u Županji na kojem je također igrala ekipa Slavonca. Na tom turniru smo osvojili treće mjesto. Za treće mjesto smo igrali protiv ekipe iz Bošnjaka koju smo pobijedili sa 3-1.

POZIVAMO SVE IGRAČE (SENIORE) SLAVONCA NA POČETAK PRIPREMA U NEDJELJU (17.01.2010.) U 14,30 SATI. SA SOBOM PONIJETI KOPAČKE I PATIKE. 

POZIVAMO SVE ČLANOVE I SIMPATIZERE N.K. SLAVONAC GRADIŠTE DA DOĐU U NEDJELJU (17.01.2010.) U 17,00 SATI U PROSTORIJE KLUBA NA REDOVNU GODIŠNJU SKUPŠTINU KLUBA.

Najbolja ekipa malonogometnog turnira nogometnog središta Županja -2010.

Share: