Već treći puta ove godine Slavonac je potopljen. U dosadašnja dva puta to je učinila prekomjerna količina kiše, a sada HAŠK JANKOVCI. U trećem kolu koje se igralo u srijedu 25.08.2010. gostovali smo u Jankovcima. Unatoč pritisku domaćina, poveli smo u 26-oj minuti golom Rekija nakon katastrofalne greške domaćeg vratara koji je doslovno poklonio loptu Rekiju.

Poluvrijeme je i završilo rezultatom 0:1. U drugom dijelu jedan potpuno drugačiji Slavonac. Domaćin nakon dvije naše greške u 48-oj minuti izjednačuje, a već u 52-oj povećava na 2:1. Trener iz igre izvodi Švabu i Križaka i uvodi Bresa i Marka Božić, što rezultira golom Tihe u 66-minuti. I tada kada smo se nadali bodu ili možda i preokretu rezultata u našu korist jer domaćin je u šoku, dolazi do POTOPA. U 72-oj Hašk povećava na 3:2, u 79-oj na 4:2 i u 89-oj minuti golman Poje poigravajući se loptom jednom rukom, ispušta loptu i gosti zabijaju za konačnih 5:2. 

U nedjelju u 17,30 sati igramo protiv Zrinskog iz Bošnjaka. 

PIONIRI 

U subotu je startala i liga pionira. Igrali smo protiv ekipe iz Rajevog sela na domaćem terenu i pobijedili sa visokih 14:2. Poluvrijeme je bilo 9:0. Tri gola je zabio Šimo Milišić, po 2 gola Marko Blažević i Nikola Janković. 
Danas (26.08.2010.) se igra drugo kolo u kojem gostujemo u Rajevom selu.

Jankovci – Slavonac 5:2

Share: