Slavonac je u nedjelju (19.04.2015.) igrao u Gradištu protiv RAŠK-a iz Rajevog sela. Zbog kartona nisu igrali napadači Velimir i Mioč, te Dara. Od samog početka smo krenuli napadački, ali lopta nije htjela u gol. U 21. min. dolazi do sudara glavama između gostujućeg igrača i Brane koji završava loše po gostujućeg napadača. Obilno je krvario iz nosa i uha te je

na kraju morala intervenirati hitna koja ga je odvezla u bolnicu gdje je i zadržan na intezivnoj. Nakon stanke od 15-minuta utakmica je nastavljena. Goste je “načeo” prekrasnim golom Gale u 30. min. Već u slijedećoj akciji Aca povećava na 2:0, a samo 2 minute kasnije Aca ponovno zabija za 3:0. To je bio i rezultat prvog poluvremena. U poluvremenu gostujući igrač zbog vrijeđanja glavnog suca dobiva direktni crveni karton te gosti u 2. dijelu igraju sa igračem manje. Na početku poluvremena Gale zabija za 4:0, Gipa povećava na 5:0. Nakon toga penal na Galetu kojeg Godanj pretvara u gol za 6:0. Za 7:0 zabija Marac, da bi za konačnih 8:0 zabio Aca za svoj prvi hat-trick. Visokih 8:0 bez glavnih napadača. Nemožemo, a da se ne zapitamo, da li bi sa njima bio rezultat bio još i veći ili bi jedva pobijedili?? 

Slijedeće kolo veliki derbi u B. Gredi. 

JUNIORI

Gostovali u B. Gredi i izgubili sa 5:0.

PIONIRI

Igrali u Gradištu protiv Vrbanje i pobijedili sa 6:1.LIMAČI

Gostovali u Cerni i pobijedili golovima Lea i Gabia sa 2:0. 

VETERANI

Prošli ponedjeljak igrali u VK sa Lokomotivom i odigrali 2:2. Golove zabili Tomo i Jazz. Danas su slobodni, a slijedeći ponedjeljak gostuju u Rokovcima.

Share: