U 1. prijateljskoj utakmici za nadolazeću sezonu igrači Slavonca su pobijedili Sladoranu sa 3:1. Za Slavonac su nastupili; na golu Josip, zadnja linija –  Gipa, Dara i Brane, bokovi – Janković i Aca, veza – Gale, Lazo i Robi, i naprijed – Velimir i Križak. U sastavu su bila 3 nova igrača: Janković, Križak i Brane (novi-stari igrač). U drugom dijelu su u igru ušli – Spajki, Marac, Ifa, Bres, Andro i Štumpf. Godanj je ozlijeđen još od prošle sezone, Bule je radio, Hodak je u vojsci, a Čaro se čuo negdje na tribini.  I to je cijeli sastav za ovu sezonu. 

Poveli smo već u 2. minuti. Križak je probio po desnoj strani i odigrao za Velimira koji zabija za 1:0. U 36. minuti nakon kornera, Brane zabija za 2:0 što je bio i rezultat poluvremena. U drugom dijelu ulazi 6 novih igrača. U 57. minuti Marac zabija za 3:0. Gosti u 82. minuti zabijaju počasni pogodak. Utakmica prepuna šansi na obje strane i pravo je čudo što smo vidjeli samo 4 pogotka. Ovo je faza gdje su noge teške i sam rezultat pada u drugi plan. 

U subotu igramo turnir 4 Slavonca u Komletincima. 1. utakmicu igramo u 15,00 ili 16,30 sati. To ćemo znati tek u subotu nakon izvlačenja parova. Utakmice za 3. i 1. mjesto se igraju u 18,00 i 19,30 sati.

U srijedu 03.08.2016. u 19,00 u Gradištu igramo protiv Graničara.

Share: