U nedjelju, 06.09.09. Slavonac je u petom kolu sa visokih 4:0 pobijedio Šokadiju iz Starih Mikanovaca. Prva velika šansa dogodila se kada je Bijela u vatru gurnuo mladog Križaka koji se, na sreću protivnika, sapleo o jedan čvrsti maslačak i sa 3 metra nije uspio poentirati. Međutim kasnije se iskupio efektnim i rijetko viđenim golom – “volej leđima” i Slavonac je vodio 1:0,

što je bio rezultat prvog poluvremena. U drugom poluvremenu Slavonac stiska po svim linijama i kritičnim točkama, te iz prekida Jemrić slobodnim udarcem povećava na 2:0. Trener Kustura uvodi mlade lavove koji su nastavili sa pritiskom te Dekanić povisuje na 3:0, a pred kraj utakmice Ifa iz nemoguće pozicije (20 cm od gola) pogađa glavom za konačnih 4:0. Rutinski odrađena utakmica gdje su priliku dobili i mlađi igrači zbog izostanka nekoliko prvotimaca. U srijedu se igra “El Clásico”, Slavonac gostuje u Cerni, koja odlično kotira u startu novog prvenstva, početak utakmice je u 17:00 sati. Pioniri su igrali u Šiškovcima i izgubili 5:2, iako su u prvih 10 minuta vodili sa 0:2, ali nije bilo dovoljno koncentracije da se uđe u završnicu od 80 minuta. 
Juniori, koji su do sada bili prvi na tablici tek u 3. kolu, u Podgajcima su osjetili svu gorčinu poraza i to primivši gol u 90. minuti.

Slavonac – Šokadija 4:0

Križak 1:0                      Jemrić 2:0                    Dekanić 3:0               Adlešić 4:0I NE ZABORAVITE NA SPEKTAKL !!!
MJESTO : CERNA
DATUM : SRIJEDA, 09.09.09.
VRIJEME : 17:00 SATI

.

.

.

.

.

.

.

Adžo – Šiškovački agent sada špijunira za Cernu

Share: