U nedjelju, 28.10.07. Slavonac je u devetom kolu ostvario devetu pobjedu zaredom. Ovaj put nastradali su dečki sa štitarskog utvaja. Štitar uobičajeno žilav i živahan pružio je svoj maximum (taman da primi 3 komada). Slavonac nastavlja sa nevjerojatnom serijom pobjeda, a do kraja jesenskog dijela prvenstva ostala su samo dva kola i više ni baba Wanga ne bi mogla uvračati da Slavonac ne pobijedi i ove dvije utakmice.

Utakmica je odigrana po teškom terenu, i nije dugo trebalo da Slavonac iz prekida povede sa 1:0. Strijelac je bio Ifa Jr. na odlično dodavanje Godanja. Godanj igra u životnoj formi, tako da je u drugom poluvremenu iz slobodnjaka povećao rezultat na 2:0, a pred kraj utakmice u 16-ercu je srušen Braovac a najstrožu kaznu uspješno je realizirao opet kapetan Godanj i povećao rezultat na 3:0 što je bio i konačan rezultat utakmice. Posebno veseli činjenica što svi igrači odreda, pod budnim okom trenerskog mađioničara Kusture, žive za ekipu uz maximalno zalaganje na terenu. Poslije utakmice, već tradicionalno, pečeno prase čekalo je igrače i ozbiljne analitičare nogometne igre da omaste brke i zaliju pivkanom. Trećem poluvremenu u Slavoncu se daje velika pozornost gdje se dubokoumno i sa znanstvenim pristupom verbalno sučeljavaju priznati svjetski analitičari i teoretičari nogometne igre. Pomno se analizira svih 5400 sekundi utakmice sve dok ima piva. Pioniri su prekinuli crni niz i konačno pobijedili sa 3:1.

Protiv Štitara Slavonac je ostvario devetu pobjedu zaredom !!!Slobodnjak kapetana Godanja golman Flips nije mogao zaustaviti – YouTube !!!


Ifa 1:0

.


Godanj 2:0, 3:0

Konstantan pritisak po svim linijama

Gužva u šesnaestercu

Nedaj prodora !!!

Malo je nedostajalo

Piknjač-Miki legenda Slavonca stigao je iz Njemačke specijalno za ovu utkamicu,trenutno radi kao skaut Slavonca u Germany u društvu Andre, legendarnog strijelca

Gladni Veprovi rasturaju prase

Trener Fićo i gosti iz Štitara složili su se da je pečenka bolja nego sa štitarskog utvaja

Predsjednik Jazz u društvu cijenjenih teoretičara i analitičara nogometne igre

Share: