Tjedan je krenuo vrlo loše za Slavonac. 1. vratar Slavonca Reljac odlazi na privremeni rad u Njemačku, dok je drugi otišao još za Uskrs, tako da smo ostali bez golmana.

Legendarni “FAŠ” – “Come back” u velikom stilu

Zadni put je branio prije 10 godina ali za veterane

Samo gledatelji preko 80 godina znaju da je uopće branio za Slavonac

nk_2015.jpg

Tjedan je krenuo vrlo loše za Slavonac. 1. vratar Slavonca Reljac odlazi na privremeni rad u Njemačku, dok je drugi otišao još za Uskrs, tako da smo ostali bez golmana. Nijemci još nisu svjesni da im je upravo došao nasljednik Neuera. Reljac odlazi teška srca, što zbog kluba što zbog djevojke koju ostavlja svojim prijateljima da se brinu o svim njezinim “potrebama”. Zlobnici iz Gradišta bi rekli; bolje i prijateljima nego KUMU. Zbog toga smo bili prisiljeni iz naftalina izvući Faša koji je zadnji puta branio za Slavonac davne 1999. godine. Mnogi su mislili da više možda nije ni živ, ali evo ga. Da stvar bude gora, u subotu je završio u hitnoj jer nije vidio na jedno oko, ali i takav je poslužio svrsi. Gostujući igrači kada su vidjeli njegovu “visinu” stalno su kao pucali visoko, ali na našu sreću sve je išlo nekoliko metara iznad gola.

Iako smo kod Laze naručili specijalne krampone za Faša od 10 cm (kako bi Faš bio visok 1,70 m), zbog kvara stroja, isti nisu bili gotovi. Uglavnom, već u 1. minuti dolazimo do vodstva. Prekid na desnoj strani kojeg izvodi Gale. Na skok dolazi i Brana koji je visine Toma Cruza, te ga nitko i ne shvaća ozbiljno, jer zar treba paziti igrača visine 1,62 m. Ipak, oni ne znaju da on ima odraz kakvog nema ni Cristiano Ronaldo. Gale nabacuje, a Brane skače u vis 1,5 m (možda i više) i glavom zabija za 1:0 Nedugo zatim, Velimir izlazi sam pred vratara. Svi misle da je to šansa, ali mi bolji poznavatelji nogometa znamo da to za Velimira i nije neka šansa, jer golman je ispred njega, i tako je i bilo. Golman brani. Nakon toga Aca u 100% šansi, ali ni on ne zabija. Nakon njega Velimir ponovno sam, ali pogađa vratnicu, pa Ifa, ali ni on ne zabija. Tada smo se već zabrinuli, jer znamo kako je to u nogometu, nakon takvih šanski uvijek stiže kazna. Ipak u 45. minuti Marko Mioč zabija za 2:0 Gosti bez upućenog udarca, a mi odigrali poluvrijeme iz snova. U 2. djelu nastavljamo sa dominacijom, da bi u76. minuti Godanj odlično nabacio na drugu vratnicu, a Velimir napokon zabija za 3:0. Do kraja još nekoliko prigoda, ali rezultat se nije mijenjao. Gosti bezopasni. Odlična utakmica Slavonca.  Slijedeće kolo gostujemo u Šiškovcima.

JUNIORI

Igrali u Gradištu protiv Drenovaca i pobijedili sa 3:0.

PIONIRI nisu igrali

LIMAčI

Gostovali kod Dinama i izgubili sa 5:0.

VETERANI

Danas (ponedjeljak 05.05.2015.) u 18,00 u Gradištu igraju protiv Otoka. 

Share: