Nakon nekoliko odgoda, napokon je u nedjelju 25.05.2014. odigrana utakmica između Slavonca i Vođinaca. Vođinci preferiraju odlazak u viši rang i trenutno dijele 1. mjesto sa Bogdanovcima. Na početku se odmah vidjelo da je to ekipa koja zna igrati i da su došli po pobjedu. U 27. min. nakon pomalo nespretne intervencije Reljca – loše izboxane lopte,  gosti primaju loptu i zabijaju za 0:1.

U 31.minuti je već 0:2. Gostujući igrač puca iz kruga centra i zabija. Reljac uopće nije kriv. Ipak, to je bila daljina od nekih 42. metra, lopta se kretala brzinom od 1 m/s, a tek kako je jaku nogu imao igrač koji je pucao, a i puhao je vjetar, a i mušica je Reljcu upala u oko …. tako da Reljac uopće nije kriv za gol, zar ne. Ipak, kakvu takvu nadu u povoljan rezultat nam vraća Velimir kada u 34. minuti sa 16. metara “pljucka” po golu i smanjuje na 1:2. U drugom dijelu pojačavamo tempo, te Velimir ponovno u 56. zabija za 2:2. Šut sa 20-ak metara završava u golmanovom lijevom gornjem kutu. Imali smo još nekoliko prigoda iz slobodnih udaraca, ali nismo ozbiljnije ugrozili goste. Rezultat najpravedniji za obje ekipe, ali gostima ostaje žal za izgubljena 3 boda jer ipak su vodili sa 2:0. U nedjelju gostujemo u S. Lazama.

Nakon utakmice Marin i Markica su se srdačno izgrlili i zaželjeli sreću jedan drugome biranim riječima.

JUNIORI I PIONIRI

Zbog poplava prvenstvo je odgođeno do daljnjeg.

LIMAČI

Limači gaze sve pred sobom. U četvrtak su u S. Mikanovcima pobijedili sa 5:3, a u subotu su u Gradištu pobijedili sa 2:0 golovima Luke i Dugalića.

VETERANI

Veterani su u ponedjeljak-26.05.2014. u Gradištu pobijedili Otok sa 3:2 i zadržali 2. mjesto. Na utakmici su dosuđena 3 penala za Slavonac od kojih su 2 realizirana.

Share: