13.04.2013. Vukovar 1991 – Slavonac Gradište. Vrlo zanimljiva i borbena utakmica sve do 79. minute kada sudac Toni Zrno iz Otoka odlučuje da je on taj koji treba riješiti utakmicu.

vukovar 006.jpg

Vukovar ˇ91. – Slavonac – 2:0 

13.04.2013. Vukovar 1991 – Slavonac Gradište. Vrlo zanimljiva i borbena utakmica sve do 79. minute kada sudac Toni Zrno iz Otoka odlučuje da je on taj koji treba riješiti utakmicu. U 79. minuti naš vratar Reljanović izlazi izvan 16. metara gdje ga domaći igrač pogađa u lice loptom i razbija mu nos. Sudac Zrno daje vrataru crveni karton opravdavajući ga da ga je lopta pogodila u ruku. U nevjerici što je sudac dosudio naši igrači prilaze sucu, te Velimir Blažević dobiva crveni karton jer mu je rekao da je smeće. Pošto zamjenski vratar nije došao (pop ga je zadržao zbog krizme) na gol je stao Vučić Marko. Kada smo očekivali da sudac svira kraj, Aca u 16. metara uzima loptu protivničkom igraču gdje dolazi do kontakta. Svi smo bili sretni jer smo bili uvjereni da je faul za nas, ali sudac je jednostavno pokazao na 11 metara. Domaća publika skandira svome igrače da promaši sramotno dusuđeni kazneni udarac, ali Križanović zabija za 1:0. U 95. minuti Vukovar zabija za 2:0. Domaćinu neugodno zbog suđenja, mi u nevjerici što nam je sudac napravio, a sudac nije smio izaći iz svlačionice jer se bojao naše ili tko zna čije reakcije, te je čak zvao i policiju koja nije intervenirala jer nije imala razloga.

Što se tiče same utakmice, novi igrač u ekipi je bio Pero Čolakovac, te na sveopće iznenađenje odigrao odlično. 

prelimaci - retkovci.jpg

limaci - retkovci.jpg

LIMAČI

Limači su igrali u Retkovcima protiv njihove ženske ekipe i pobijedili su sa 4:1. Golove su zabili Božidar, Mijatović x 2 i Patrik.

Predlimači su također igrali sa curicama i pobijedili sa 1:0 golom Dode.

PIONIRI

Pioniri su igrali protiv Zrinskog iz Bošnjaka i pobijedili sa  1:0

JUNIORI su odgodili svoju utakmicu, a veterani gosuju u ponedjeljak u Otoku.

Share: