TEŠKO GOSTOVANJE U VRBANJI   30.10.2011. godine Slavonac je išao na gostovanje kod drugoplasirane Vrbanje. Utakmicu je došlo gledati 300-ak gledatelja od kojih je većina bila iz Gradišta. To je davalo još veću težinu, ali i motiv našim igračima.

Na otvaranju utakmice smo dobro krenuli, te već u 2. minuti Bijela se nalazi u izglednoj situaciji, ali mu lopta nekontrolirano bježi u gol aut. U 20. minuti Miro izlazi sam pred domaćeg vratara, ali mu ovaj brani udarac. Nakon toga domaćin nas probija po lijevoj strani i nakon nabačene lopte, Vrbanja dolazi u vodstvo. Bila je to 33. minuta. Slavonac tada ponovno vrši pritisak, ali ne pravi ništa konkretno, već pred kraj poluvremena nakon izvedenog kornera za Slavonac, lopta se odbija do igrača Vrbanje koji je bio sam u krugu centra, te kreće sam prema našem golu. Iako je imao prednost od 20-ak metara, Piter ga uspijeva stići i zasmetati mu, te ovaj ne zabija. U drugom dijelu igrači Vrbanje stvaraju još 3 «mrtve prilike», ali ne zabijaju. U 60. minuti Slavonac ostaje bez igrača. Drugi žuti je dobio Nikola Prkić. To kao da je dalo dodatni motiv našim igračima i već u 69. minuti nakon odlične akcije Mladen Braovac sa 18 metara pogađa nebranjivo pod prečku za 1:1. U 90. minuti igrač Vrbanje dobiva drugi žuti i iz tog prekida Miro nakon ubačene lopte sa 10-ak metara prima neometan loptu, ali puca tik uz vratnicu, te konačni rezultat se ne mijenja, tj. ostaje 1:1. Vrlo zanimljiva i borbena utakmica sa obje strane. Vrbanja je imala više šansi, ali na kraju je mogla i izgubiti.

               Zanimljivo je to što se na svakoj utakmici, pa tako i na ovoj pojavljuju uvijek neka nova lica u publici, što znači da je publika prepoznala dobar nogomet i želi biti dio svega toga. Nakon ove utakmice Slavonac je zadržao prvo mjesto sa 6 bodova prednosti ispred Vrbanje i Radničkog.

JUNIORI

Utakmica protiv Drenovaca je odgođena.

PIONIRI

Pioniri su u Gradištu igrali protiv prvoplasirane B. Grede. Iako smo poveli već u 15. minuti i imali još dosta prilika, gosti su uspjeli izjednačiti, te je utakmica završila 1:1.

LIMAČI

Limači su gostovali u Cerni i izgubili sa 6:1, a predlimači su izgubili sa 2:1.

VETERANI

               Danas (31.10.2011.) u Gradištu igraju u 17,30 sati prijateljsku utakmicu protiv 1. nogometne lopte.

Share: