Ovo je jedan od onih tjedana koji ostaju u lijepom sjećanju. Još u ponedjeljak, veterani su igrali lokalni derbi protiv veterana iz Cerne. Rezultat 4:2, a nakon utakmice 15 pilića sa ražnja. Iako su imali isti okus, nama su bili ukusniji nego Cerancima. Nakon toga, u subotu pioniri gostuju u P. Podgajcima i nastavljaju svoj pobjednički niz 0:2 i dolaze na prvo mjesto tablice. Poslije njih su igrali juniori koji u Gradištu pobjeđuju sa 2:1.

Slavonac – Vupik 4:1

Šlag na tortu je bila utakmica seniora koja se igrala u nedjelju po kišnom vremenu protiv ekipe Vupika iz Vukovara. Već u subotu su nastali problemi jer smo saznali da nam treba suditi Nedoklan, za kojeg smo poslali još prije početka natjecanja službeni dopis da  tražimo njegovo izuzeće sa svih utakmica. Stoga smo nazvali predstavnika sudaca Vitkovića i zamolili obrazloženje zbog čega će nam on suditi iako smo poslali navedeni dopis. Drsko nam je odgovorio da ga više nikada ne zovemo i prekinuo vezu. Ipak, Nedokalan nije sudio.

Za Slavonac su nastupili: Poje – vratar, Piter – zadnji, Tiho i Bule – stoperi, veza – Godanj, Prkić i Ivanić, lijevi bočni – Ifa, desni bočni – Adam, Braovac i Bijela – napadači. 

Teren je bio natopljen vodom što je više odgovaralo našim igračima. Već u 6. minuti nakon kornera Ifa lijevom nogom pogađa vratnicu i lopta se odbija u gol. U 14. minuti Gipa nakon prekida glavom zabija za 2:0. U 30. minuti Bijela prekrasnim udarcem sa 18 metara pogađa malu mrežicu i Marić je ponovno nemoćan. Već u 36. minuti je 4:0. Strijelac nakon jedne podvaljene lopte je Mladen Braovac. To je ujedno i bio rezultat prvog poluvremena. U drugom poluvremenu smo smirili igru, te gosti u 62. minuti imaju kazneni udarac, ali pogađaju vratnicu. Mi smo imali još nekoliko prigoda, ali gosti u 88. minuti smanjuju na 4:1. Odlična i borbena utakmica. 

Sljedeće kolo igramo u subotu 25.10. u 16,00 u Vukovaru protiv Vuteksa

Share: