Ekipa Slavonca je u nedjelju (09.03.2014.) imala «generalku» u Cerni protiv Tomislava koji se u zimskom prijelaznom roku pojačao novim igračima, trenerom, novom upravom i predsjednikom, te su izgarali od želje da vide da li su povukli prave poteze.

Trener Ilić je na teren izveo ekipu koja treba nastupiti u nedjelju protiv Soljana.

            Na otvaranju utakmice pravimo nekoliko vezanih pogrešaka što domaćin koristi i već u 3. minuti vodi sa 1:0. 10-ak minuta nam je trebalo da počnemo igrati našu igru, te u 20. minuti Velimir odličnim udarcem sa 20 metara zabija za 1:1. Do kraja poluvremena smo imali inicijativu, ali najbolju priliku smo imali u 45. minuti kada loptu iz kornera Nikola Prkić ne uspijeva gurnuti u gol sa svega pola metra.

            U drugom dijelu domaćin ponovno stišće, ali bez konkretnih prilika. Mi u 60.min. odigravamo odličnu akciju koju sa ruba 16-erca Miro Prkić realizira za 1:2. U 73. min. Velimir iz slobodnjaka zabija sa nekih 20-ak metara za 1:3, da bi konačnih 1:4 postavio u 80. min. Nikola Prkić. Nismo odigrali najbolje, ali i to nam je bilo dovoljno za pobjedu. Veseli nas spoznaja da možemo i moramo puno bolje.

            U nedjelju (16.03.2014.) počinje prvenstvo. Igramo u Gradištu u 15,30 sati protiv Slavonije iz Soljana. 

tomislav - slavonac 1-4.jpg
Share: