Poznati režiser mexičkih sapunica je kontaktirao naš klub ne bi li dobio informaciju kako uspijevamo da nam liga traje ovako dugo, jer kako je on izjavio niti najduže mexičke sapunice ne traju tako dugo. Bio je spreman i donirati nešto novca klubu za tu tajnu, ali na našu žalost morali smo ga uputiti u Vuk.-srijemski ŽNS. Iako su skoro u cijelom svijetu lige gotove i više se ne igra nogomet, mi igramo još 14 dana. Da stvar bude još apsurdnija, nakon završenog prvenstva skoro pa odmah krećemo sa pripremama za sljedeću sezonu.

U nedjelju smo gostovali kod budućeg prvaka Antina, kojem su bodovi trebali po svaku «cijenu». Izraz «cijenu» je u ovom smislu bi doslovan, jer samo mi nismo znali «cijenu» suca. Došli smo na tu utakmicu bez golmana (Jerković je bio toliko bolestan da je jedva stajao na golu), Bijele, Frčeka, Godanja i Gipe, potpuno rezultatski rasterećeno. U prvih pola sata smo dominirali i imali dvije 100%-ne  šanse, nedosuđeni kazneni udarac i nedosuđeno isključenje golmana. Već u 30-oj minuti sudac koji je do sada dosudio 30-ak prekida za domaćina zbog prigovora isključuje Čaru. Dobro smo se držali do kraja poluvremena, ali pošto je poluvrijeme trajalo 50 minuta, gol smo dobili u 49-oj minuti. U drugom poluvremenu smo isprobali naše mlade snage – juniore – Bule i Filipović. Do kraja utakmice rezultat je bio 5:0.

U nedjelju 30.05.2010. u 17,30 sati igramo protiv Privlake.

JUNORI

Bili smo domaćin ekipi iz Vrbanje i pobijedili sa 4:1. 2 gola je postigao Bres.

PIONIRI

Igrali smo protiv Zrinskog iz Bošnjaka. Ubilježili smo još jedan poraz. Rezultat je bio 4:1 

VETERANI

U goste su nam došli veterani iz Bošnjaka. Bilo ih je više od 20, što je ujedno i bila njihova taktika zastrašivanja brojnošću. Utakmica prepuna taktičkih nadmudrivanja, poteza i velemajstorskih minijatura ja završila pobjedom Slavonca 5:1. U publici je bilo i igrača seniora koji su kriomice «upijali» poteze starih majstora ne bi li time poboljšali svoju igru i ne bi li zapeli za oko nekom od skauta Bayerna ili nekog drugog kluba iz lige petice. U nekoliko navrata utakmica je prekidana zbog preglasnih uzdaha publike nakon dosada viđenih poteza samo u «nike» reklamama sa Ronaldom i sličnima. Nažalost utakmica je završila sa jednom «teškom» ozljedom igrača Bošnjaka – Bartola. Dok je pokušavao zaustaviti domaćeg napadača, ovaj mu je prodao «fintu», tj. «slomio mu kičmu». Nakon utakmice je utvrđeno da mu je stradao 9-ti kralješak, ali da ozljeda nije ozbiljnije prirode.

 Udarci prema goluUdarci u okvir golaKorneriZaleđaPretrčani metri po igračuProsječna težina  igrača
Slavonac31184047296
Zrinski25134046896
Share: