Slavonac je zbog Uskrsa utakmicu 20. kola protiv Slavonije iz Soljana odigrao dan ranije, tj. 07.04.2012.g. Do početka utakmice padala je kiša, ali sa zviždukom suca i ona je stala. Sastav je bio identičan onome iz prošlog kola. U ovoj utakmici nismo ni slučajno željeli da se ponovi ono što nam se desilo sa Privlakom, te od početka krećemo punom parom. Već u 13. minuti Miro zabija za 1:0.

Nakon prekida na 40 metara, Braovac izvodi slobodni udarac kojeg Miro posprema u gostujuću mrežu, a u 15. minuti Čaro nabačenu loptu sa desne strane preciznim udarcem glavom šalje u mrežu za 2:0. U 37. minuti nakon proboja po lijevoj strani i povratne lopte, Bijela povećava rezultat na 3:0, a u 40. minuti nakon još jednog prekida na desnoj stani, Tiho glavom zabija za 4:0, što je ujedno i bio rezultat prvog poluvremena. Publika zadovoljna rezultatom, ali i igrom Slavonca.

Image

U drugom dijelu ulazimo malo opuštenije, što gosti iskorištavaju i nakon jedne greške obrane, njihov napadač iznuđuje kazneni udarac kojeg u 56. minuti pretvara u gol za 4:1. Nakon primljenog gola ponovno se „budimo“ i u 71. Bijela svojim drugim golom povećava vodstvo Slavonaca na 5:1. Tada u igru ulazi 5 novih igrača, tj. Bule, Aca, Bili, Švabo i Pero, a iz igre izlaze Tiho, Čaro, Ifa, Nikola i Gipa. Miro pred kraj utakmice zabija za 6:1, ali sudaca ga poništava zbog zaleđa. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.             

                Nakon utakmice Mario Blažević je pripremio svoje mesne specijalitete za igrače obje ekipe.

                Slijedeće kolo igramo ponovno u Gradištu u nedjelju 15.04.2012.g. protiv Drenovaca.

Image

PIONIRI i LIMAČI

                Pioniri su u Gradištu igrali protiv Graničara i izgubili sa visokih 5:0. Utakmica limača je odgođena.

VETERANI

                Veterani su u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva gostovali u GRADU Otoku. Vrlo zanimljiva utakmica u svim segmentima onoga što veterani nazivaju nogometom.  Zbog špene u oku, Faš nije branio, pa smo iz naftalina izvukli Đoka koji je još jednom dokazao da nije za staro željezo i još jednom potvrdio ono što svi znamo, tj. kada vikne „moja“ znači da ja gol. Uglavnom, utakmica je završila pobjedom Slavonca 3:1.

Sljedeće kolo se igra u četvrtak 12.04.2012.g. u Gradištu protiv Tomislava iz Cerne sa početkom u 18,30 sati.

Share: