U predzadnjem kolu Slavonac je igrao u Gradištu protiv ekipe iz Retkovaca. Pošto je već počela sezona svinjokolja, imali smo problema sa sastavom, jer dio igrača je bio na svinjokoljama i nije stigao na utakmicu. Ipak unatoč ozljedama, kartonima i svinjokoljama, uspjeli smo sa juniorima skupiti 17 igrača. Vrlo rano smo poveli golom Ife koji je promašio loptu, i dok su mu se na tribinama izrugivali zbog toga, lopta je lagano ušla u gol.

Ipak, igrači Retkovaca ubrzo poravnavaju rezultat na 1:1.  Nakon toga igrači Retkovaca ponovno daju gol, ali na krivoj strani i Slavnovac vodi sa 2:1. Do kraja poluvremena Guma zabija za 3:1. Sredinom drugog poluvremena gosti ponovno smanjuju na 3:2, ali Tiho glavom postavlja konačnih 4:2 za Slavonac. Na ovoj utakmici nastupio je i Jure Matanović, kao i Jerković, ali ne kao golman već kao napadač. 

Slavonac – Retkovci 4:2

JUNIORI

U subotu su igrali u Gradištu protiv Drenovaca. Drenovci su poveli sa 1:0, naši su izjednačili, pa su Drenovci ponovno poveli sa 2:1. Nakon toga naši poravnavaju na 2:2, te prelaze u vodstvo od 3:2. Ipak na kraju Drenovci iz slobodnog udarca postavljaju konačnih 3:3. Završili su na šestom mjestu od 9 ekipa.

PIONIRI SU ZAVRŠILI SEZONU NA PETOM MJESTU OD 13 EKIPA.

VETERANI

Njihova sezona je gotova, a završili su na trećem mjestu. U prošli ponedjeljak smo igrali prijateljsku utakmicu sa 1. nogometnom loptom i izgubili sa 2:1.

RASPORED UTAKMICA ZA OVAJ TJEDAN

SENIORI – 21.11.2010. Gunja – 14,00 sati.

VETERANI – P. Podgajci – ponedjeljak (15.11.2010.) u 18,00 sati.

Share: