07.05.2017. Slavonac je gostovao u Vođincima. Treneru su bili na raspolaganju svi igrači osim Gipe. Pokušali smo ih iznenaditi igranjem sa 3 špice. Na trenutke je izgledalo dobro kada smo mi bili u fazi napada, ali kada su domaćini napadali osjetio se manjak jednog igrača. Najbolju priliku (na kraju se ispostavilo i jedinu na utakmici) smo imali u 17. minuti kada Štrumpf izlazi sam pred vratara, ali se spetljao i na kraju ništa. Nakon toga dobiva žuti karton. Velimir pred kraj poluvremena ponovno osjeća bolove u preponi. Na poluvrijeme se odlazi sa 0:0. Na poluvremenu iz igre izlazi Štrumpf, a ulazi Šimo. Samo 5 minuta kasnije iz igre zbog ozljede izlazi Velimir, a ulazi Lazo. Domaćin ima inicijativu, ali bez šansi. U 60. minuti nas probijaju po našoj desnoj strani, mi loše reagiramo kod izbacivanja lopte i oni nam zabijaju gol za 1:0. Do kraja utakmice ništa bitno ni na jednoj ni na drugoj strani. Već u srijedu u 17,30 igramo u Gradištu protiv Komletinaca.

JUNIORI su u Bošnjacima pobijedili sa 3:2, ali susret su obilježile dvije teške ozljede naših igrača. Andrijan je ozlijedio zglob i završio u bolnici, a dok su njega vozili, ozljedu glave je zaradio Šitum i također je završio u bolnici sa napuknućem lubanje. Na sreću obojica su sada OK.

PIONIRI su već ranije odigrali utakmicu u Gradištu i pobijedili Bošnjake sa 15:1.

ML. PIONIRI su u Gradištu igrali protiv NIjemaca i pobijedili sa 5;0. Poluvrijeme je bilo 0:0. Gabi i Đila su bili neuhvatljivi za gostujuće igrače.

LIMAČI u Gradištu izgubili od Vođinaca sa 5:4, iako su 3 minute prije kraja vodili sa 4:2.

VETERANI  su prošlo kolo pobijedili Borovo sa 4:1, a danas (ponedjeljak) u Gradištu u 18,00 igraju protiv LOkomotive.

Share: