Slavonac ovu nedjelju nije igrao utakmicu te je iskoristio predah za fino uštimavanje svoga nogometnog orkestra i odigrao trening utakmicu. Poslije utakmice slijedila je talandara krcata kotletima i kobasima. Nedjeljnjim porazom u gostima od Štitara i Vrbanja je vjerojatno izbačena iz utrke za prvaka. Nismo očekivali da će iskusna Vrbanja ovako brzo pasti, ali znajući njihov stil igre koji se godinama nije mijenjao

(nabij loptu na Frčeka a bez ikakve fantazije u igri) ne iznenađuje nas težak poraz u Štitaru. Za pobjedu u Štitaru potrebno je ipak više lucidnosti, mašte i čvrst koncept igre (utakmicu protiv Štitara i Gradišta Gunja je sanjala otvorenih očiju i igrala odličan nogomet, vjerojatno su to dvije najljepše utakmice sezone). 

Tomislav iz Cerne stabilan je u sredini tablice, a Rokovci odmah do njih sa bodom manje, dok je izvjesno da Bedem iz Ivankova odmakavši 11 bodova već priprema ražanj za pečenku i veliko slavlje. Bošnjačani su u vrlo riskantnoj zoni i veliko je pitanje hoće li skupiti dovoljno bodova za opstanak. Sladorana isto stabilna u sredini tablice dok u borbi za sam vrh još ima 3 ljuta kandidata. Graničar iz Županje čupa bod po bod i trenutno je u sredini tablice. Sve u svemu u višim ligama klubovi ovog područja taljigaju i vrte se u prosječnosti. U nedjelju Slavonac ide u Rajevo Selo a utakmica počinje u 16:30 sati.

Share: