U posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva, Slavonac je gostovao u Gunji. Ekipa koju naša momčad godinama nije pobijedila. Da stvar bude gora na ovo gostovanje smo išli bez 2/3 igrača koji su nam u prvih jedanaest. Ozljede i kartoni su napravili svoje. Točnije od prve momčadi igrao je Tiho, Piter, Ifa i Guma. Ostali igrači su bili juniori. U ovakvom sastavu nismo se nadali previše, ali optimizma nam nije nedostajalo.

Odmah na otvaranju utakmice, tj. u petoj minuti nakon Piterove greške domaćin dolazi u vodstvo. Već u 20 minuti iz jednog prekida Tiho zabija za 1:1. Ipak, nismo dugo izdržali, te domaćin ponovno zabija u 30 minuti za 2:1, te je ovaj rezultat ostao do kraja poluvremena. U nastavku Božić bježi obrambenom igraču i izlazi sam na golmana, ali ga zadnji igrač ruši i dobiva samo žuti karton. Pravilo zadnjeg igrača…… i sve ono ostalo za suca Jamiju to ne vrijedi. Nakon toga još jedan brutalan start na Tihu za crveni ili bar žuti karton, ali pošto taj igrač već ima žuti karton, naravno ništa od kartona. Poslije toga protivnički igrač šakom u lice udara Bilog, ali to je samo žuti karton od suca JAMIJE, a u Gradištu za mrki pogled dijeli žute i crvene kartone našim igračima.

Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao. Naši igrači su odigrali odličnu utakmicu, ali protiv Gunje jednostavno ne ide. Sezonu smo završili na 14-om mjestu sa 19 bodova. Smatramo da smo mogli i više, ali nadamo se da će u proljetnom dijelu sezone biti bolje. Nekoliko utakmica koje smo «kiksali» kod kuće, te svega jedan mršavi bod iz gostiju je odraz stanja na tablici. Potencijal i igrači su tu, dobre zimske pripreme i sve će biti O.K.

Share: