08.05.2011. godine Slavonac je ugostio ekipu Hajduka iz Tovarnika. Zbog ozljeda, kartona i «buba u glavi» za Slavonac nisu igrali Ifa, Braovac, Aca ….., a sredinom poluvremena se ozlijedio već ozlijeđeni Godanj. Iz ovako oslabljene ekipe izvukli smo maximum, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Lopta jednostavno nije htjela u gol, a kada smo trebali zabiti gol, lopta je stala u lokvi vode.

Ipak i ovaj remi je bio dovoljan za napredak prema gore jer su i ostali konkurenti izgubili kod kuće, pa se sada nalazimo na 13-om mjestu. Utakmica je završila 0:0.

JUNIORI

Juniori kojima je u Drenovcima u prošlom kolu sudac Šikić isključio pola ekipe, ipak su se uspjeli ekipirati i odigrati utakmicu. Gost je bila ekipa iz Vrbanje. Gosti su odmah dali do znanja da su bolja momčad i vrlo brzo dolaze u vodstvo.Međutim, nisu znali da za Slavonac ne brani već igra golman Bubalović. Isti je zabio za 1:1. Do kraja poluvremena gosti odlaze na 3:1. U drugom dijelu kada su već svi mislili da je utakmica gotova, naši igrači sa 3 gola Božića odlaze na 4:3. Ipak na kraju utakmice gosti iz kaznenog udarca zabijaju za 4:4, a nakon toga Božić izlazi sam pred gostujućeg vratara, ali ne zabija, te ostaje konačnih 4:4. U vrlo zanimljivoj utakmici iskusni sudac Gagulić je dodijelio gostima 2 crvena kartona i 1 našim igračima.

PIONIRI

Pioniri su ugostili ekipu Vrbanje i izgubili sa 1:0. Unatoč dobroj igri i mnogobrojnim prilikama, nisu imali sportske sreće.

VETERANI

Veterani danas (09.05.2011.) u 17,30 sati igraju protiv Dilja iz Vinkovaca.

Share: