U svom najružnijem izdanju povijest se ponovila u Strošincima. Ovaj put stradao je naš izuzetno korektni igrač Josip Stojanović – Piter kojeg su Strošinčani doslovce izrezali kˇo repu (zamislite prekršaj sudac nije svirao, niti je dao žuti karton???), završio je na hitnoj sa dvadeset šavova na nozi. Napominjemo da su prošle godine odmah na početku utakmice ozlijedili našeg igrača Iku Parlova koji se do kraja prvenstva nije oporavio.

Do kada misle ekipe nevične nogometnoj igri masakrirati naše igrače (uz podršku sudaca), a kada dođu u Gradište mirni su kˇo bubice. Vidjelo se da je to ekipa koja bi imala bolji učinak u krčenju panjeva u šumi nego u plemenitoj i viteškoj igri kao što je nogomet. Ako govorimo o igri možemo reći da je Slavonac održao malo nogometno predavanje na temu kako zabiti 4 gola u gostima, a ne primiti niti jedan. Predavanje je u potpunosti uspjelo i nadamo se da će u konačnici imati edukativni karakter na brutalne domaćine. Na svu sreću ovo je zadnja utakmica u ovoj zabiti gdje je i Bog rekˇo laku noć. Slavonac otvara utakmicu sa 4 zicera, preciznom “pas” igrom i odgovorno u obrani. Ubrzo potom kapetan Godanj iz slobodnjaka zabija za 1:0. Godanj koji je u velikoj formi, centrira na Frčeka koji glavom neobranjivo povećava vodstvo na 2:0. Pred kraj prvog poluvremena Nidžo poput Stennmarka prolazi kao na skijama 4 protivnička igrača i drsko!!! razvaljuje protivničku mrežu. U drugom poluvremenu iskusni trener Kustura mudro mijenja ključne igrače predosjećajući brutalne napade domaćina. Do kraja utakmice Slavonac pokušava laganom Sambicom održavati rezultat u čemu i uspijeva, a Ćaro pred kraj utakmice topovskim udarcem sa 30-ak metara pogađa za konačan rezultat 4:0, i tada kada je sudac trebao svirati kraj desio sa taj brutalni start na Pitera. Tadođer, obavještavamo sve one koji su se uplašili stravičnih krikova koji su odjekivali Županijom vuk.-srijemskom, da nemaju razlogu za brigu, jer to je samo Piter lagano jecao dok su mu šili 20-ak šavova i ispravljali koljeno.

Osma uzastopna pobjeda za redom !!!! 

Je li ovo nogomet i do kada će to divljanje trajati ???Pitanje za gospodu iz nogometne i sudačke organizacije:Gospodo, ovako mislite popularizirati nogomet i privući omladinu nogometu?. 

Od Pitera su ostale samo patike i nalaz   

Piter je stari Vepar i vjerujemo da će se brzo oporaviti 

Piter na klupi sa zdravim koljenom

Na tribinama samo 50-ak navijača Slavonca promrzli ali ipak uživaju

 Godanj namiješta loptu za slobodnjak, sekundu kasnije bilo je 1:0 !!!

.

.

.

.

.

.

Share: