U 2. kolu 1. ŽNL, Slavonac je bio domaćin ekipi iz Vikovaca – Dilju. Utakmica je odigrana pred 150 gledatelja na vrućih +34. Slavonac je novim dresovima (plavo-crni) nastupio u slijedećem sastavu; na golu Ćiro, zadnji – Bijela, stoperi – Tiho i Nikola Prkić, bočni – Ifa i Gipa, veza – Guma, Godanj i Braovac, te u špici Bres i Miro Prkić.Prvi gol zabija Braovac u 33. min. iz jedanaesterca, a već je 2:0 u 39. min. Gol je zabio Miro Prkić, što je ujedno bio i rezultat poluvremena. U drugom poluvremenu izlazi Bres a ulazi Čaro, te u špicu odlazi Braovac, a Čaro dolazi u vezu. Stvaramo još nekoliko zicera, ali Miro ne zabija. Da bi utakmica bila zanimljivija, golman Ćiro «namjerno» napucava protivničkog igrača, te se lopta odbija u gol. To je bilo u 73. min. Na 3:1 u 79. min. zabija glavom Miro iz jednog prekida, da bi za konačnih 4:1 u 84. min. zabio ponovno Braovac iz jedanaesterca koji je dosuđen na Gipi. U igru su još ušli Piter, Kuterovac, Aca i Mori, a izašli Ifa, Bijela, Guma i Gipa. Na kraju svi zadovoljni; i igrači i trener i publika. Utakmica odlična sa mnogo prilika i lijepih akcija.

Žuja je ipak zakon !


Na poluvremenu je na tribinama viđen trener Cibalie g-din Mršić. Nakon viđene igre, strepimo da bi nam cijelu ekipu mogao odvesti u Cibaliu. 

Slijedeće kolo igramo u Privlaci u nedjelju u 17,30 sati. 

Svi oni koji nisu uspjeli vidjeti sve kombinacije na utakmici jer im je to bilo prebrzo i one koje žele vidjeti i koji potez više, pozivamo da danas (22.08.2011.) u 18,30 sati dođu pogledati prijateljsku utakmicu veterana Slavonca i Tomislava. 

Seniori Slavonca igraju prijateljsku utakmicu u utorak (23.08.) u 19,00 sati protiv Šlajsa.

Share: