U nedjeljnoj utakmici, gdje smo se svi nadali bodovima, ŠOK. Slavonac je igrao protiv HAŠK-a iz Jankovaca, ekipe koja 3 godine nije pobijedila u gostima, a mi smo ekipa koja ne gubi kod kuće. Unatoč statistikama i zakonu velikih brojeva koji su ukazivali na našu pobjedu ili neriješen rezultat, desilo se suprotno. Predsjednik kluba Branko Dretvić – Jazz je preko svojih veza i vezica uspio iz HNS dobiti novu garnituru dresova,

 Slavonac – HAŠK 2:3

Bijela 1:2                                                           Godanj 2:3

istu onu u kojoj igra Hrv. reprezentacija, ali nismo znali da je sa dresovima došla i igra koju je naša reprezentacija prikazala protiv Gruzije. Baš tako smo odigrali prvo poluvrijeme i dobili 2 lagana gola. U drugo poluvrijeme ulazimo potpuno drugačije, ali lopta jednostavno neće u gol. Ipak, Bjela zabija i smanjuje na 2:1. Nakon toga imamo i prečku i stativu, te gol visi u zraku, ali tada iz jedne sporne situacije, gosti odlaze na 3:1. Međutim, Godanj prekrasnim udarcem iz slobodnog udarca zabija za 3:2, ali više od toga nismo uspjeli napraviti.

Slijedeće kolo gostujemo u Bošnjacima. Bošnjaci su ovo kolo pobijedili Drenovce sa 6-0, a mi smo od Drenovaca prošlo kolo izgubili 1-0. «Sve ovo ukazuje na vrlo neizvjesnu utakmicu, zar ne!!!?».

JUNIORI

Juniori su u subotu gostovali kod ekipe Šlajsa (Županja ’77). Iako je to posljednje plasirana ekipa, naši juniori su odigrali mršavih 0:0.

PIONIRI

Pioniri su gostovali kod posljednje plasiranih Šiškovaca. Sve osim pobjede u ovoj utakmici bi bio neuspjeh. Tako su se i postavili i igrači, te su pobijedili sa 3:1. Golove za Slavonac su postigli Čolakovac Martin – 2 i Milišić 1. Želimo istaknuti da je Čolakovac Martin prošao i selekciju igrača 1998. godište za nog. središte Županja.

VETERANI             

Veterani su igrali protiv ekipe Otoka i pobijedili sa 2:0. Poslije utakmice se jela pečena piletina.

.

.

postavljena nova klupa za igrače

Share: