27.04.2014. domaća utakmica protiv Dilja Vinkovci. Trener Ilić je izveo slijedeći sastav: Čaro – zadnji, stoperi Bili i Nikola, desni bok Velimir, lijevi Mioč, veza – Godanj, Gipa i Ifa, a u napadu Pero i Miro. Utakmicu ponovno otvaramo mekano. Reljac u 2 navrata ispušta loptu nakon hvatanja, što u drugoj prilici gosti kažnjavaju golom, Igrala se 12. minuta.

Nedugo nakon toga probijaju nas po lijevoj strani i nakon ubačene lopte Bili ostavlja samog svaga igrača što ovaj kažnjava sa novim golom i vodstvom Dilja 2:0. Pred kraj poluvremena jedno ubacivanje Čaro zabija za 1:2. Ovo nam je bilo jedno od najlošijih poluvremena u sezoni. U drugom dijelu krečemo odlučnije. Izvodimo jedan prekid kojeg Nikola zabija za 2:2. Natavljamo sa pritiskom, ali onda Pero radi nepotreban prekršaj na centru i dobiva drugi žuti odnosno crveni karton. To nam je već treća utakmica u nizu da igramo sa igračem manje. Ipak, izlazak Pere kao da je probudio inat u igračima te daju svoj maximum. U 75. min. dosuđen je slobodan udarac za Slavonac na 20-ak metara od gola. Loptu uzima Velimir i zabija preko živog zida za 3:2. 10-ak min. kasnije Velimir se ponovno nalazi u odličnoj prilici nakon ubacivanja Mire, ali gostujući vratar čudesno brani ovaj “neobranjiv” udarac. Nakon toga zbog ozljede izlazi Godanj, a ulazi Bule. Sudac utakmicu produžava 4 minute, ali gostima ni to nije pomoglo. Nakon katastrofalnog prvog pouvremena, igrači Slavonca su odigrali odlično drugo poluvrijeme.

Već u srijedu u Gradištu u 17,00 sati igramo protiv Šiškovaca.

JUNIORI

Igrali u Gradištu protiv Šokadije iz B. Grede i izgubili sa 3:1 iako su do 70. min. vodili sa 1:0. Igrač utakmice B.Grede je bio naš golman Bule.

PIONIRI

Također u Gradištu igrali protiv Šokadije iz B.Grede i odigrali 2:2, iako su gubili sa 0:2.

LIMAČI su bili slobodni ovo kolo.

Share: